Pécs, Mohácsi út

Eladó raktárhelyiség
Pécs, Mohácsi út
Alapterület
540 m²
Telekterület
3800 m²
Azonosító: 32296173
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
földszint
Épület szintjei
földszintes

Leírás

Tel: (Hétvégén is lehet hívni)

Gyárvárosi telephely csarnokkal, műhelyekkel, területtel, befektetőknek is eladó.

I.ár: 70 MFt (nincs plusz ÁFA)

Ha szükség van rá, akkor berendezéssel és tevékenységgel együtt 82.224.000 Ft, azaz kb. 82 MFt

Pécsett Gyárvárosban a Mohácsi úton eladó egy telephely csarnokkal, raktárakkal, műhelyekkel, porta épülettel, és zárt udvarral is, bővülési lehetőséggel, akár berendezéssel és tevékenységgel együtt is, plusz összegért.

Befektetés: A telephely kiváló lehetőség lenne befektetésre is, azaz mondjuk 1100 Ft/m2 áron kiadva az épületeket, 594.000 Ft-ot hozna havonta, plusz a zárt udvar, és a portaépület, kis raktárat is hozzáadva akár 700.000 Ft-ra is felmehet az összeg. Azaz kb. 8,5 év alatt visszajöhet a teljes telephely ára.

Tevékenységgel történő átvétel esetén egy jól bejáratott szárazépítészeti üzemet (gipszkarton ragasztás és csiszolás technika) tud működtetni, a meglévő eszközökkel, berendezéssel (targonca is benne van).

Alapterületek: telek (össz): 3800 m2, épületek (össz): 540m2

Közművek: bekötve a telepre: víz (a zárt udvaros részen nincs, de beköthető), villany, gáz, emésztőgödör, ipari áram: (3x50A), Internet, telefon, riasztó.

Fűtés: a csarnok és raktárépületek: cirkós gázkazánnal, a zárt udvaros épület bemutatóteremmel infra panellel.

Terület és megközelíthetőség: A Mohácsi útról közvetlenül a telephelyhez tartozó saját úton lehetséges. A becsatlakozásnál van egy jelenleg használaton kívüli portaépület, akár kis üzletnek is kiadható. A levezető út melletti részre 2 szintes üzletet tervezett a tulaj közvetlen rácsatlakozással a főútra, a tervek is megvannak hozzá, plusz összegért a terveket is eladják. Az udvar mellé kamionnal is be lehet álli, meg is tud fordulni.

A zárt udvaros (m2)részen egy raktár található (m2), ami jelenleg ki van adva, mellette egy bemutatóterem.

Épületek: a telepen egymás mellé építve van egy nagyobb csarnok 2 irodával, konyhával és mosdóval, mellette 2 különbejáratos műhely, az egyikben mosdóval, raktárral és irodával, kazánházzal. Az udvaron van még egy önálló kis tároló is.

Tel: (Hétvégén is lehet hívni)
Lépj kapcsolatba a hirdetővel