Pécs, Kertváros utca

Eladó családi ház
Pécs, Kertváros utca
Alapterület
240 m²
Telekterület
560 m²
Szobák
8
Azonosító: 32333822
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
utcai
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

2 önálló, külön mérőórás, külön bejáratú (de akár összenyitható) lakás van a házban. Akár 2 lakásos társasháznak is lehet alapítani, a szerződés előkészítve, de végül nem volt rá szükségünk. Ideális összeköltözőknek, otthon+vállalkozás, ill. akár egyik lakás kiadásra is. Mindkét lakás rendkívül jó elrendezésű.

Pécsen a régi kertváros egyik legszebb fás templom-közeli utcájában eladó vagy kisebb egyszintes családi házra cserélhető egy kétlakásos (2,5 szobás 88 m2 és egy 5 szobás 152 m2) ház, dupla aknás garázzsal, tárolóépülettel, déli fedett terasszal. A telek 560 m2, egyenes. A két lakás teljesen külön bejelentett közművekkel, mérőórákkal rendelkezik. Külön bejáratúak, de belül a lépcsőház egy részén könnyen újra összenyithatóak. Tető tölgyfa (!) Bramac betoncseréppel.

Felső lakás: 152 m2
2 db nappali, szinteltolással (3 lépcsőfok) egybenyitott (41 m2 és 34 m2), nagy tágas tér. A 34 m2-es rész tölgyfa galériás, 4,5 m csúcsos belmagasságú. Ha nincs szükség 75 m2-nyi nappalira, de kellene még plusz szoba, akkor a 41 m2-es rész két szobává alakítható, eredetileg is így volt tervezve, ennek a szobának az északi és déli oldalán is hatalmas ablakok vannak. Ezen kívül van 3 db hálószoba (14, 14 és 10 m2-esek, parkettásak), konyha, fürdőszoba WC-vel, külön egy plusz WC, kamra. Ebből a lakásból nyílik egy 18 m2-es mediterrán terasz. Ez pár éve épült, vasbeton alappal, akár beüvegezéssel egy további szoba nyerhető. A lépcsőház mellett lent van egy 9 m2-es plusz helyiség, gardróbnak használjuk, illetve egy Wiessmann kazán van még itt.

Alsó lakás 88 m2:
2 nagy szoba 24 m2 és 20 m2-esek.Kis szoba 9,4 m2. Előtér 6 m2. Konyha étkező 20 m2. Fürdőszoba 2 db van.

A felső lakás szép állapotú, a teljes lakás nemrég festett, egyedül a fürdőszobában a csempét és a padlót kellene cserélni, ill a tusolófalakat megvenni. Kádat már cseréltünk, egy új minőségi Ravak sarokkád van benne.
Alsó lakás normál állapotú. Itt a fél szoba viszont felújításra szorul. Kb. egy hét múlva tudok arról is képet készíteni, addig egy alaprajzot tettem a képek közé az alsó lakásról.

Garázs dupla, ablakokkal, alatta tároló illetve akna. Az udvarban egy nagyméretű tároló ház van, elől és hátul fedett plusz résszel.

Eladó, de csere is lehet értékegyeztetéssel kisebb házra, elsősorban régi kertvárosban maradnánk.
Ár: 89.000.000 Ft.
Email-ben további képeket tudok küldeni.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély