Bezárás

Pécs, Megyer

Kiadó raktárhelyiség
Alapterület 10 000 m²
Telekterület 10 000 m²
Ár havonta 500 000 Ft
  • Térkép
Vincze László György
06 20 938 ···
OTP Ingatlanpont Nyugati régió 2
Üzenetet küldök

Kiadó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 3
Min. bérleti idő 1 év
1000 nm-es raktár kiadó Pécsen az Északmegyer dűlőben!

A 4 szintes épület, földszintje, első, és második emelete kiadó. Nagy teherbírásúak a födémek. Raktározásra, gyártásra, összeszerelésre, valamint zenés táncos tevékenységekre kiváló. Bármilyen nagy zajjal járó tevékenységre alkalmas, mert lakóingatlan, legközelebb 500 méterre van. Disco, vagy más, nagy hangerővel járó rendezvényre is ki kiválóan alkalmas. Lézerlövészetre, paintballra, menekülőszobának, stb. Teljes közműves ellátottság van. 3 fázisú az áramellátás, egyenként 200 amperrel. A teherlift az épület mind a 4 szintjén végig megy. Egyszerre 2 raklap fér bele, 1 tonna teherbírással. A lift két ellenoldali ajtóval rendelkezik. Ezáltal az épületen kívülről is pakolható. Tehát az udvaron berakott árut bármelyik emeleten ki lehet venni, akár targoncával is. A földszinti bejáraton akár egy 3,5 tonnás kisteherautóval is be lehet állni. Az udvarban lehet parkolni.

Ugyan ezen a helyen irodák is bérelhetők. mind a raktárakat, mind az irodákat számtalan formában bérbe lehet venni. 300, 400, 500 négyzetméteres méretekben is. Minden féle igény megoldható.

A kapu zárható, tehát éjszakára akár 30 autóval biztonságosan lehet parkolni. 2 db Wolf 75 KW-os gázkazán biztosítja a fűtést, ami szakaszolható. Grundfoss szivattyúkkal, hidrováltós rendszerrel lehet megoldani, hogy a raktárakat nem fűtik, viszont az irodákat és a szociális helyiségeket igen. Más kombinációk is létrehozhatók. Minden szinten 2 WC, és fürdő van. A bérleti díj 500.000 Ft+Áfa/hó. (2 havi kaucióval). M181019

Kapcsolat a hirdetővel

Vincze László György
A referens összes hirdetése
OTP Ingatlanpont Nyugati régió 2
Az iroda összes hirdetése
06 20 938 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk