Bezárás

Pécs, Egyetemváros

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 48 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
dr. Németh Norbert
06 30 339 ···
PremierHousing
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés hőszivattyú
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás észak
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 5 M Ft
Jelentős árelőnnyel, még az ÁFA emelés előtt kínálunk a kifejezetten befektetési szándékkal vásárló ügyfeleink részére a város jelenleg legnagyobb épülő társasházában 5 éves futamidővel, határozott idejű bérleti jogviszony keretében történő hasznosításra is lehetőséget biztosító, évi fix 7 %-os hozammal, Pécs albérlet piacán jelenleg legvonzóbb helyszínén, az Orvosi és a Műszaki Kar közvetlen közelében eladó lakásokat.

Az ún. „Modern Városok Program”-ján keresztül megítélt finanszírozás alapján megvalósuló fejlesztéseknek köszönhetően még több külföldi diák kezdheti majd meg felsőoktatási tanulmányait Pécsett, ezért éveken keresztül folyamatosan bővülő hallgatói létszámmal kell kalkulálni. A legtöbb diák döntően az adott oktatási intézmény közvetlen közelében szeretne lakni, lehetőleg minél kulturáltabb, szebb és modernebb lakókörnyezetben.

A jelenleg még építés alatt álló - pécsi viszonylatban is egyedülállóan - modern, elegáns, minimál stílusú, külső és belső építészeti jegyeiben, a benne kialakítandó szolgáltatások terén, és az épület nyújtotta műszaki/energetikai tartalom tekintetében már teljes mértékben a XXI. századi igényeket figyelembe vevő társasházban kedvezményes - az előértékesítés jelenlegi szakaszában igen kedvező négyzetméterenkénti ártól induló - jól tervezhető fizetési kondíciók mellett 2021. évi kulcsrakész átadással lakások még leköthetők.

A 0-24 órás portaszolgáltatással bíró, belső, teraszos átriumokkal rendelkező - épületenként - kettő szint mélygarázzsal, magasföldszinti szolgáltatói szinttel, valamint négy lakószinttel rendelkező, szigetelt, (épületenként) liftes, szolár rendszerrel szerelt, az ún. okosotthon követelményeinek eleget tevő téglaépítésű társasházban, komoly szakmai múltjáról, és referencia munkáiról ismert kivitelező által megvalósítandó, exclusive kialakítású, rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns, nagyrészt teraszos lakások kerülnek kialakításra.

Az épületek földszintjén - az ott lakók mindennapi életét megkönyítendő - üzletek és szolgáltatók létesülnek, így növelve az épületek adta egyébként is magas komfort érzetet. A társasház fűtését és melegvíz előállítását, valamint a hűtést a legmodernebb rendszerű hőszivattyúval fogják biztosítani, ennek keretén belül felületfűtés, és -hűtés kerül kialakításra, melynek pontos, lakásonkénti elszámolása hőmennyiségmérőkön keresztül fog megtörténni távleolvasással, míg a hűtést - szintén lakásonként - egy beltéri mennyezeti egység biztosítja.

A város jelenleg legnagyobb albérlet kínálatával rendelkező és a Pécsi Tudományegyetem egyetlen szerződött ingatlanközvetítő cégeként a jelen beruházást ajánljuk mindazoknak, akik Pécsett kifejezetten befektetési céllal kívánnak ingatlant vásárolni.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 339 ···
Üzenetet küldök