Bezárás

Pécs, Egyetemi városrész

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Új építésű
Alapterület 100 m²
Ár 45 millió Ft
  • Térkép
dr. Németh Norbert
06 30 339 ···
PremierHousing
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2020
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Pécs-Egyetemváros szívében, az Orvosi Kar és több más egyetemi kar közelében, a külföldi diákok által is igen kedvelt szektorban, összesen 19 lakásból, 1 földszinti, utcafronti üzletből és udvari (térfelszíni) gépkocsi beállókból álló, nagyon modern, minimál stílusú, 3 épületből álló, szigetelt, házközponti gázkazánnal szerelt, téglaépítésű társasházban, exclusive kivitelezésű és igény szerinti belső elrendezéssel és felszereltséggel megrendelhető, elegáns, új építésű üzlethelyiség kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, 2020. augusztus 31.-i átadással még megvásárolható.

Ezen ingatlan az utcafronti „A” épület földszintjén található és összesen 100 m² alapterületű - teljesen szabályos téglalap alakú - üzlettérrel rendelkezik. Maga az üzlettér teljes szélességében és magasságában is utcai üvegportállal bír, így nagyon elegáns és világos belső terek kialakítására van lehetőség. Az ingatlan - szintén az utcafront felé - kis terasszal, illetve akadálymentesített bejáróval kerül átadásra.

Az üzlethelyiségben nagyméretű és elegáns műanyag külső nyílászárók kerülnek beépítésre azzal, hogy készültség jelenlegi állása szerint a belső elrendezésén még igény szerint lehet változtatni, ezen felül a minőségi szaniterek, csaptelepek, a hideg és meleg burkolatok a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül még szintén szabadon választhatók.

Igény esetén a társasház udvarán további térfelszíni (nem fedett) gk. beállók vásárolhatók, melyek irányára 1 MFt + ÁFA/db.. A meghirdetett ingatlan mérete, a fekvése, valamint belső terek szabad kialakíthatósága miatt tökéletesen alkalmas iroda, üzlet, orvosi rendelő, vagy egyéb szolgáltató kényelmes és elegáns megvalósítására.

FONTOS: A hirdetésben szereplő kínálati ár nettó összeg, amely a 27 %-os ÁFA-t nem tartalmazza!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 339 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?