Bezárás

Pécs, Csoronika

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2 376 m²
Ár 23,8 millió Ft
  • Térkép
Egyetemi iroda
06 70 360 ···
StudentHousing
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 15 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Pécs Csoronika részén, a Pacsirta utca/Fekete út közötti csendes, senkitől sem zavart nyugodt, családi házas övezetében, az Orvosi Kartól mindössze pár perc sétára, összesen 2376 nm nagyságú, szép városi panorámával rendelkező, jelenleg teljes mértékben beépítetlen, kisebb társasház építésére is alkalmas, zöldövezeti, belterületi, nyeles építési telek eladó.

A telek az utcafrontról egy 4 m széles telken közelíthető meg (amely szintén a telek része), a nyél összterülete 180 m2, ezáltal a beépítés szempontjából hasznos alapterület 2190 m2-re módosul, amelynek a 15 %-a beépíthető azzal, hogy az építménymagasság max. 5,5 m lehet. Valamennyi közmű a telek előtt található, így biztosított a rácsatlakozás lehetősége.

Tekintettel a telek alakjára, elhelyezkedésére és a tájolására, különösen ajánljuk mindazok figyelmébe, akik családi házat szeretnének építeni, ugyanakkor azon ingatlanfejlesztők számára is, akik kifejezetten kislétszámú társasház építésére keresnek kényelmes beépítetlen területet, különös tekintettel arra, hogy Pécsett ennyire közel a centrumhoz már nagyon ritka az ekkora méretű és felépítménnyel még nem rendelkező panorámás telek.

StudentHousing weboldala

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 360 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?