Pannonhalma, Fenyvesalja

Eladó szálloda, hotel, panzió
Pannonhalma, Fenyvesalja
Ár
115 millió Ft312,5 ezer €
Alapterület
330 m²
Azonosító: 32564460
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

Kedves Leendő Tulajdonos!

•Ön épp egy kitűnő befektetés keres?
•Ráadásul a kiemelkedően teljesítő idegenforgalom területén?
•Ön is vágyik arra, hogy egész évben működő, azonnal jövedelmező vállalkozása legyen?
•Mindezt egy világörökségi területen, ahol egész éves turizmus van?

Én tudok egy megoldást!

Eladó sorba került egy panzió, Pannonhalma csodás városában.
Az ingatlan kizárólag családi tulajdonban volt mindig, idestova már 40 évet szenteltünk a vendéglátásnak életünkből, azonban most megpihennénk. A házat Bodrossy Attila Ybl díjas építész tervezte.
2 éve lett teljes körűen felújítva, hogy a modern igényekhez is alkalmazkodjon: új külső szigetelés, napelem-rendszer, mozgáskorlátozott szoba, új és korszerű fűtési rendszer, stb. Jelenleg is működik, ezért szeretnénk teljesen felszerelten továbbadni, hogy az új tulajdonosnak ezzel ne legyen gondja. /A teljes felszerelésbe tényleg minden beletartozik, az új törölközőkön át, az ágyakon keresztül a szauna kapcsolóig… /
Ideális baráti társaságoknak, családoknak és akár cégeknek is. Összesen 20 férőhely 3 szinten, 6 egyedi hangulatos szobával, mindegyikhez saját fürdőszobával, kandallós nappalival majdnem 330 nm-en, hatalmas kerttel várja vendégeit.
Teljesen felszerelt, bográcsozási és grillezési lehetőség és nagy közös belső tér, parkosított udvar, árnyékos fák, örökzöldek és sziklakert, valamint közös társalgó, sakk-szoba, infraszauna, konyha és étkező is van!
Mindig maximális figyelmet szenteltünk vendégeink kényelmének és a legnagyobb szeretettel vártunk mindenkit. Szeretnénk, ha ez az eszme tovább futna az új tulajdonosnál is!
Irányár: 125.000.000 Ft
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély