Ez a hirdetés 3 hónapja nem frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális.

Pálfiszeg, Zala megye

Eladó külterületi telek
Pálfiszeg, Zala megye
Ár
4,19 millió Ft
Telekterület
35478 m²
Azonosító: 22004865
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
nincs
Víz
nincs
Gáz
nincs
Csatorna
nincs

Leírás

A MOL Nyrt megvételre kínálja a tulajdonában lévő 0120/7 hrsz-ú,kivett művelési ágú ingatlanát. Az ingatlan jelenleg hasznosításon kívüli, termelés alól kivont külterületen fekvő földterület, melyen felépítmény nem található.
Korábban a MOL Nyrt ingatlanainak kiszolgálásához használt deponáló területként működött, és iszap tárolására használták a terület nyugati-felső oldalán kialakított ingatlanrészt. Ezen a talajrendezett területen a beton medencéket már elbontották, a terület rekultivációját elvégezték. Jelenleg átmeneti jelleggel a darált beton törmeléket tárolják itt, melyet később elszállítanak.
A terület bekerítve nincs, az ingatlanon felépítmény nem található.
Megközelíteni a Gombosszeg keleti oldalán futó alsóbb rendű bekötő út felől lehet szilárd burkolat nélküli dűlőúton. Szilárd burkolatú úttól mért távolsága az ingatlannak 500 méter. A MOL Nyrt. ajánlati kötöttségét kizárja! A feltüntetett vételár Áfá-val növelt. Az ingatlannal kapcsolatos részletes információ kérhető a , vagy a telefonszámokon, illetve az alábbi címen: MOL Nyrt. Ingatlangazdálkodás (1117. Budapest, Október huszonharmadika u. 18.)

/a_molrol/ingatlanok/ingatlankereses/
A(z) MOL Nyrt. weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel