Bezárás

Paks, Tolna megye

Kiadó egyéb telek
Telekterület 44 162 m²
Ár havonta 1 000 000 Ft
  • Térkép
Lacza Vivien
06 30 796 ···

Kiadó egyéb telek

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs
Csatorna nincs
Számtalan lehetőség egy helyen!

Paks- Cseresznyésben 44.162m2-es telek ELADÓ / KIADÓ

Paks dinamikusan fejlődő kertvárosi részén eladó / kiadó, egy közel 4,5ha-os terület. Az egy helyrajzi számon fekvő terület jelenlegi besorolása legelő. A közművek (víz, villany) a telektől 50 m-re, a földes út mentén fut.


LOKÁCIÓ:
Főút közeli elhelyezkedésű. A környék kiváló, a megközelítése, infrastruktúrája dinamikusan fejlődő. Bevásárlási, szórakozási, hivatali, banki, orvosi szolgáltatások és buszállomás pár perces autó úttal elérhetőek. Paks körülbelül 10 km-re, Atomerőmű 14 km-re, az autópálya fel- és lehajtó 12,5 km-re található.

LEHETSÉGES HASZNOSÍTÁS:
– Telephely
– Vállalkozás létesítése
– Parkoló
– Családi ház
– Solar park
– Gazdálkodás
– Falusi vendéglátóegység

SZERZŐDÉS:
Bérbeadás esetén a tulajdonos a bekerítési munkálatokat vállalja. A bérleti díj 1.000.000.Ft /hónap. A bérléshez 2 havi kaució megfizetése szükséges. Eladás esetén az ára: 50.000.000.Ft.

Kiváló elhelyezkedésű, számos hasznosításra alkalmas területet keres?

Jöjjön el, és nézze meg!


Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk