Bezárás

Paks, Tolna megye

Eladó egyéb telek
Telekterület 1 562 m²
Ár 2,5 millió Ft
  • Térkép
Lacza Vivien
06 30 796 ···

Eladó egyéb telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Pakson 1562m2-es telek eladó!

Az 1562m2-es, hosszú telek Mk építési övezetbe tartozik. Villany a telek előtt megtalálható. Fúrt kút lehetősége a telken belül.

Beépítési előírása az 1500m2-t meghaladó területű telken gazdasági és/vagy turisztikai célú építmény 3%-os beépítettséggel helyezhető el.

Eladási ára 2.500.000.Ft.

A telek szomszédságában további 2 kisebb telek megvásárlása is lehetőség van, egy 568m2-es és egy 488m2-es, melyeknek az ára külön-külön 600.000.Ft. Így nagyobb területtel is számolhatnak az építkezni vágyók.
A telkek együttes megvásárlása esetén az eladási ár 3.700.000.Ft!

További információkért, keresse bizalommal irodánkat!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?