Bezárás

Paks, Lakótelep

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 373 m²
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
Rónai Krisztina
06 30 796 ···

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Befektetők, vállalkozók figyelem!
Ne csak a hirdetések alapján válasszon, hogy mit tekint meg. Kérjen részletesebb tájékoztatást, vagy inkább tekintse meg személyesen is.
Eladó egy különleges hangulatú, Makovecz stílusú, korábban étteremként funkcionált 372,6 m2-es üzlethelyiség 45 m2-es beépített tetőtéri résszel.
Az ingatlan áll egy 128 m2-es éttermi részből, 38m2 különteremből, valamint ehhez tartoznak különböző kiegészítő helyiségekből:
- konyha, fehér / fekete mosogató,zöldség és húselőkészítő,hulladék, földesáru, szárazáru tároló, ételkiadó, tálaló, konyha kiegészítő rész, raktár. Természetesen az éttermi rész külön női illetve férfi mosdóval is rendelkezik.
Emeleti részen megtalálható egy iroda helyiség, női-férfi öltöző, mosdó, zuhanyzó.

Az éttermi rész klimatizált, padlófűtéssel rendelkezik. Az ingatlan külső és belső udvar részénél igény esetén külső terasz kialakítható. A parkolás könnyen megoldható az épület mellett.

Nagyszerű lehetőség befektetőknek, vendéglátó egység nyitásában gondolkodó vállalkozóknak, de egyéb más üzleti tevékenységre is alkalmas, mivel Paks egyik legforgalmasabb központi részén helyezkedik el.
További részletesebb információért keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök