Pacsa, Zala megye

Eladó családi ház
Árcsökkenés
Pacsa, Zala megye
Ár
155 millió Ft
Alapterület
300 m²
Telekterület
5 m²
Szobák
5 + 1 fél
Közvetítői azonosító: COM HZ079241
Azonosító: 32365361
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2013
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
padlófűtés
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Prémium ingatlan kisvárosi környezetben!

Keszthelytől 25 km-re elhelyezkedő, prémium minőségű családi házat kínálok eladásra, mely jelenlegi állapotát 2015-ben érte el.

A lakóépület több részből áll, a tulajdonos 3 épületet nyitott egybe, melyek teljes körű felújítása 2013-2015 közt zajlott. A felújítás során elsődleges szempont volt a minőségi anyagok felhasználása és az egyedi bútorok kialakítása. A végeredmény ennek megfelelően egy prémium minőségű, akár a mai igényeknek megfelelő családi ház lett.

A ház összesen 300 nm, melyhez két fedett terasz is tartozik. A ház előtti fedett verandán kívül, egy különálló terasz került kialakításra, mely alkalmas kerti grillezésre, sütésre, itt került kiépítésre egy kemence is.
A lakórész 6 szobából, 2 konyhából és 2 fürdőszobából áll, továbbá könyvtárszoba, dolgozószoba, mosókonyha alkotja a ház fő részeit. Az egybenyitásnak köszönhetően egy régi istálló épülete az alapoktól kezdve fel lett újítva, jelenleg külön bejáratú, 60nm-es klubhelyiségként szolgál. A 12 nm-es pincehelyiségben egyedi kialakítású borospalack tároló kerület kialakításra. Mindezen felül cselédlakrész is tartozik az ingatlanhoz, mely külön bejáratú. A felsorolt paraméterek lehetővé teszik a kétgenerációs családi házzá való alakítást is.


A telek (amin a lakóház helyezkedik el) közel 5300nm, míg a mögötte található, saját helyrajzi számmal és házszámmal rendelkező üres telek közel 4000nm. A két telket a tulajdonos együtt kívánja értékesíteni.

Kérdés esetén várom megkeresésüket!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel