Bezárás

Örvényes, Veszprém megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 956 m²
Ár 13,2 millió Ft
  • Térkép
Pintérné Mészáros Erzsébet
06 70 454 ···
Otthon Centrum Balatonfüred
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 20 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Építési telket keres a Balatonhoz közel? Örvényes lesz Önnek a befutó!

Már meg is találta, ezt a telket, mert közvetlenül a golfpályával határos új kialakítású építési területen kínáljuk megvételre két szép és nagy telket, amelynek a telekrendezése már elkezdődött, a közművesítés folyamatban van.
Csendes, ám mégis központi részén Örvényesnek, igen kiváló befektetési lehetőség ez a telekingatlan, amely mellett még további telek közül választhat, így tehát Ön dönti el, hogy melyik telek a szimpatikus számára.
Nyaralót vagy állandó otthont keres a Balaton mellett, akkor Önnek igen csak meg kell gondolnia, mert véleményem szerint már meg is találta, hiszen ilyen kedvező áron nem biztos, hogy ezen a csendes részen tud vásárolni a későbbiek folyamán még építési területet.
Az ingatlan Lf2 építési övezetben található: az építmény-elhelyezés és a telekalakítás feltételei a következők:
a) a beépítés módja: oldalhatáron álló;
b)a kialakítható telek megengedett legkisebb területe: 900m2;
c)a kialakítható telek megengedett legkisebb telekszélessége: 16m;
d)a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 30%;
e)terepszint alatti beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 30%;
f)az épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke: 4,5m;
g)zöldfelület legkisebb mértéke: 55%. (15)Lf2* építési övezetben, amennyiben egy építési telek kialakult beépítettségének mértéke meghaladja a 30%-ot, úgy a meglévő épület felújítható, átépíthető, tetőtere beépíthető, de az építési telek beépítettsége tovább nem növelhető. (16)Lf2* építési övezetben, a Szabályozási terven jelölt területen, a megengedett legnagyobb utcai homlokzatmagasság 4,0m. (17)Lf2* építési övezet építési telkein az oldalhatáros épületelhelyezés telekszélességtől függetlenül kötelező, az épület oldalfalát a telek egyik oldalhatárán vagy az attól számított legfeljebb 1 méteres sávon belül kell elhelyezni. (18)Lf2* építési övezetben a keresztcsűrös beépítés megmaradt épületei felújíthatók, korszerűsíthetők, rendeltetésmódjuk megváltoztatható. (19)Lf2* építési övezetben az építési helyen kívül eső épület felújítható, átépíthető, tetőtere beépíthető, de bővíteni csak az építési helyen belül lehet. (20)Lf2* építési övezetben a homlokzat csak vakolt – festett felületű, a lábazat tégla- vagy kőburkolatú lehet. Az oromfal anyaga kizárólag falazott, a homlokzattal megegyező felületképzésű lehet. (21)Lf2* építési övezetben a tetőfedés anyaga csak vörös, illetve barna égetett agyagcserép vagy nádfedés lehet. (22)Lf2* építési övezetben új épület csak a helyi hagyományokhoz alkalmazkodó anyagok használatával építhető, a meglévő, hagyományos épületekhez igazodó tömeg- és téralakítással.
Azt is tudnia kell, hogy frekventált település Örvényes a Balaton északi partján, Balatonfüred és Tihany szomszédságában található, és nem utolsó sorban ha játszani szeretne, akkor a szomszédos a golfpályát azonnal eléri.
Megsúgom Önnek, hogy itt hamarosan nem csak a játék fortélyait tudja elsajátítani, hanem ha munkahelyváltásban gondolkodik, még dolgozni is átjárhat, mert egy 88 szobás luxusszálloda épül Önhöz viszonylat közel, ami több mint félszáz embernek ad munkát.
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy kiváló ár és értékaránnyal bíró telket kínálok fel, ezért még ma hívjon, és máris mutatom Önnek.
Várom megtisztelő hívását!

Kapcsolat a hirdetővel

Pintérné Mészáros Erzsébet
A referens összes hirdetése
Otthon Centrum Balatonfüred
Az iroda összes hirdetése
06 70 454 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?