Oroszlány, Falu

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Oroszlány, Falu
Telekterület
30000 m²
Azonosító: 28357751
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Leírás

Az egykori TSZ telep a Vértes északnyugati lábánál, Tatabányától 15 km-re délnyugatra fekszik, Oroszlány külterületén. A birtok bekerített, szabálytalan alakú, sík terület. Megközelítése a várostól a bejáratig aszfaltozott úton lehetséges, mely egy ipari park mellett vezet. Környezetében mezőgazdasági ingatlanok, termőföldek találhatók.

Az ingatlanon 3 db hagyományos építésű magas ól épület, 1 db kisebb baromfiól épület, valamint 2 db szociális épület található elszórtan.

Az ólak egy légterűek, nem fűtöttek, a funkciójuknak megfelelően jó műszaki állapotúak.

A szociális épületek állapota jó. Az egyik épület nettó alapterület: 61 + 50 m2 , a másik épületé 27,5 m2. Mindkét épületben fa nyílászáró szerkezetek vannak. A padló burkolata kerámialap. Közművesítettsége megoldott. Egyedi fűtésűek, a meleg víz ellátását villanybojler biztosítja.

Az ólak valamint a szociális épületek becsült építési éve az 1970-es évek. Azóta folyamatos volt azok karbantartása.

A telep kamerarendszerrel biztosított.

A telep vízellátása hálózati vízzel van megoldva, amelyhez tartozik még egy 1000 méteres 120 mm átmérőjű vízvezeték szakasz. A telepen a vízfogyasztás mérése hivatalos mérőórával történik. Rendelkezik az ingatlan 2 db tűzvédelmi vízcsappal, 2 db fúrt kúttal (mindkettő normál vízhozamú). Az ingatlanon 3*32 A villamosvezeték van, villanyóra a telepen levő méréssel.

Az állattartó telep rendelkezik, valamennyi működéshez szükséges engedéllyel: kötelező állategészségügyi, munkavédelmi és energetikai mérésekkel, érintésvédelmi engedéllyel.

Saját üzemanyag kút is található (2000 literes) elzárható vételezéssel.

A telep mellett van 17Ha, melyek szintén eladóak (napi áron). Oroszlány dinamikusan fejlődő iparváros, gyárak jelenléte biztosítja a foglalkoztatottságot. A városban az ingatlanok értéke folyamatosan emelkedik, közelít a megyeszékhely árszínvonalához. Minden könnyűszerrel elérhető városon belül, tömegközlekedés,bevásárlás, orvosi szolgáltatások, stb.Tekintse meg az ingatlant, irányára: 120.000.000 Ft
Lépj kapcsolatba a hirdetővel