Orosháza, Gyopárosfürdő Eladó egyéb telek
Telekterület 18097 m2
Közvetítői azonosító: COM M218545 Azonosító: 32964043
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 475
Eladó egyéb telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Békés megye, Orosháza-Gyopárosfürdőn, 18.000 m2 alapterületű körbekerített építési terület eladó. A gyógyhellyé minősített Gyopárosfürdő, a Dél-Alföld, és az ország egyik kiemelt jelentőségű, a turisták körében rendkívül kedvelt fürdőhelye. Az eladásra kínált, az ingatlan-nyilvántartásban kivett lakóház és udvar megjelölésű ingatlan, különleges strand övezetben található, a Gyógy-, Park és Élményfürdő, és a mellette üzemelő kemping szomszédságában. A közművek az utcáról elérhetőek. A beépíthetőség mértéke 20%, a minimális építménymagasság 6,00 méter, a maximális építménymagasság 11,00 méter. A különleges strand övezetben az alaprendeltetéshez szükséges építmények, továbbá üdülő-, és gyógyszálló épületek, termálfürdő épületek, vízgyógyászati-fizikoterápiás épületek, kereskedelmi, szolgáltatási, vendéglátási célú építmények, strandolókat kiszolgáló pavilonok, medencék helyezhetőek el.
Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az ingatlan megvásárlásához kedvező feltételű, akár FIX kamatozású, hitel is igényelhető, melynek intézéséhez ingyenes segítség áll a leendő vásárlók rendelkezésére. Az OTP Ingatlanpont eladó és kiadó ingatlanokat keres, magyar és külföldi ügyfelei részére, teljes körű pénzügyi ügyintézéssel!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Orosháza, Gyopárosfürdő
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 475
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch