Bezárás

Őrbottyán, Pest megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 650 m²
Ár 385 millió Ft
  • Térkép
Tuba Krisztina
06 70 388 ···
Otthon Centrum - Tuba Krisztina
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
CSODÁLATOS KÖRNYEZET+VENDÉGLÁTÓIPARI VÁLLALKOZÁS= SIKER!!!
Őrbottyán több, mint 7000 lélekszámú város Pest megyében a budapesti agglomeráció külső övezetében, a fővárostól mintegy 30 km-re, észak-keletre, a Nyugati Cserháthoz tartozó Gödöllői-dombság vonulatában helyezkedik el. Legszebb részén, csendes környezetben, mégis főút mellett helyezkedik el ez az exkluzív, minden igényt kielégítő, családi vállalkozásra alkalmas ingatlan. Az M3-as autópálya 10 perc alatt elérhető.Az ingatlan 3 fő részre osztható, melyek önmagukban is említésre méltók.
Elsőként pár mondat a házon belül található magánlakásról:
- Egy teljes család számára kínál kellemes, kényelmes életet.Belső terei világosak, tágasak.Elrendezése rendkívül jó, de ha több helyiségre lenne szükség, gyorsan, könnyen, kevés időbeni és anyagi ráfordítással alakítható.A földszinten egy, a képeken is látható medence teszi még színvonalasabbá az erre a célra épített külön belső teret, amely adott esetben a panzió vendégeinek is kikapcsolódást nyújthat.
-A panzió:
11 szobából és a hozzájuk tartozó 11 fürdőszobából, társalgóból áll.Korábban egész évben működött, kizárólag a tulajdonos kapacitás-hiánya miatt tart most zárva. Kevés ráfordítással azonnal újra indítható a vendéglátás.
-A kert :
mentén egy patak folyik végig,ez táplálja a ház mellett található tavat.Teljes mértékben alkalmas a terület egy kisebb méretű golf-pálya kialakítására.
A terület fel is osztható, még nincs kiaknázva a teljes beépíthetősége.A ház mellett egy külön épületben kapott helyet még egy garázs is.
Amennyiben sikerült "felpiszkálni" fantáziáját és további kérdése lenne, kérem keressen bizalommal.
Hitel ügyintézésében kolléganőm áll szíves rendelkezésére díjmentesen.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum - Tuba Krisztina
Az iroda összes hirdetése
06 70 388 ···
Üzenetet küldök