Óbarok, Szőlő utca

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 21 m²
Telekterület 1 053 m²
Szobák száma 2
Ár 4,9 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 190 ···
Görgényi Ferenc
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota felújítandó
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés egyéb
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna nincs
Budapesttől 40 km-re, Nagyegyházán eladó egy háromszintes, 21 nm alapterületű tégla nyaraló, a hozzá tartozó napfelkeltés, 1053 nm es telekkel.

M1-es autópálya lehajtótól 2 km-re dinamikusan fejlődő területen, üdülő övezetben lévő zártkert. Az ingatlant művelés alól kivont terület, tehát azonnal birtokba vehető! A kert részen gyümölcsfák és dísz cserjék találhatók. Az utcafrontról autóbeálló, csodás kis park, valamint a nyaraló első frontja nyílik. A házból a kilátás a kertre néz, a felkelő nap is csodálatosan besüt. A telek szinte a domb tetején van, így a kilátás pompás. 

Az ingatlan felújítását ugyan elkezdték, de nem sokáig jutottak vele, így az már az új tulajdonosra vár! Az alsó szinten egy garázs és mögötte egy pince található, erre épült a lakószint az erkéllyel, ami jelenleg egy szobát és egy „konyhát” takar, valamint felette egy padlásszoba! Az ingatlan kismértékben bővíthető! Az ingatlan szintjeinek belső megközelítése nincs kialakítva de megoldható!Az épületben van víz de a fürdőszoba kialakítása megint csak az új tulajdonosra vár, valamint a derítő kialakítása is.

Elsősorban olyannak ajánlanám, aki a vételár kifizetése után tudja finanszírozni akár helyi munkaerővel a felújítást és egy megújuló közösségben szeretne élni, vagy nyaralni.

Nagyegyháza köszönhetően a környező tavaknak és hegyeknek az ország egyik legtisztább levegőjével büszkélkedhet! A környező nyaralókban többen életvitelszerűen laknak, így a környék biztonságos, betörés a rendszeres rendőri jelenlétnek köszönhetően évek óta nem történt! Az M1-es autópálya lehajtó 2 kilométerre, ahol benzinkút, dohánybolt és étterem is van.

Akár hétvégén is megtekinthető!

Hívjon, ha egyéb részletekre kíváncsi, vagy személyesen tekintené meg!

Görgényi Ferenc

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Görgényi Ferenc
A referens összes hirdetése
06 30 190 ···
Matt Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?