Óbarok, Bányász utca

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Telekterület 61 230 m²
Ár 183,69 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 190 ···
Görgényi Ferenc
Üzenetet küldök

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület

Kilátás panorámás
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna nincs
Eladó Bicske és Tatabánya között, Óbarok-Nagyegyházán egy 6 hektáros, művelés alól kivont, jelenleg GKSZ  övezet!(1) A kereskedelmi, szolgáltató terület elsősorban nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek elhelyezésére szolgál.(2) A kereskedelmi, szolgáltató területen elhelyezhető mindenfajta nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épület:

- a gazdasági tevékenységi célú épületen belül a tulajdonos, a használó és személyzet számára szolgáló lakások, legfeljebb az összes szintterület 10 %-ban.

- igazgatási, egyéb irodaépület

- parkolóház, üzemanyagtöltő

     - sportépítmény.(3) A kereskedelmi, szolgáltató területen kivételesen elhelyezhető egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület és egyéb közösségi szórakoztató épület.(4) A településképi megjelenítés feltételei:a.) a tevékenységhez esetleg szükséges toronyszerű építmények utcaképi   elemet nem képezhetnek.

          b) a gépjármű parkolóhelyek csak saját telken belül helyezhetők el.

          Az építmény magasság betartása kötelező, de indokolt esetben egyes

          technológiai berendezések ezt meghaladhatják,

Az ingatlan 2 km-en belül 2db autópálya felhajtóra tud csatlakozni! Az új Szárligeti autópálya lehajtó, valamint az Óbarki pihenő lehajtó is közel van!

Az ingatlanon jelenleg van víz-és áram ellátás de a tűzivíz kiépitve, az áram bővitése is megoldható, viszont a helyi áramszolgáltató maximálisan egy éven belül ígéri!

Természetesen a tulajdonos egyben szeretné aladni, de az ingatlan felosztható, legkevesebb 3000 nm, aminek  költségeivel nő az eladási ár!

Az ingatlan közvetlen közelében lehetőség van istálló, vagy föld bérlésére is, haszonállatoknak, esetlegesen legelő, vagy szántó vásárlására is!

Kimondottan könnyen megközelíthető és frekventált helyen van!

Ha további információra van szüksége (mert ha érdekli, akkor van!) vagy más hasonló mezőgazdasági, vagy ipari ingatlan a környéken, akár Tatabányán is érdekli, kérem hívjon!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Görgényi Ferenc
A referens összes hirdetése
06 30 190 ···
Matt Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?