Bezárás

Nyírpazony, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Eladó családi ház
Alapterület 189 m²
Telekterület 900 m²
Szobák száma 3 + 2 fél
  • Térkép
Naményi Károlyné
06 30 784 ···
Nyíregyháza Széchenyi utca DH iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2018
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
huSokak álma rönkházban élni, mely barátságos, meghitt környezetet teremt. Álmai otthonát most megvásárolhatja közel Nyíregyházához. A zöldövezetben lévő újjáépített ház belső atmoszférája, meleg színvilágával és kisugárzásával nyugalmat áraszt stresszoldó, illatanyaga rendkívül vonzó.Egy ilyen háznak lelke van. A benne élőkkel együtt lélegzik.
Az életérzés melyet a fa ad mesés. A ház mögötti akácos gondoskodik arról. hogy úgy érezzünk, mintha folyamatosan üdülnénk. Ki ne vágyna egy olyan tulajdonra, ahol az év minden napját csendes, nyugodt környezetben töltheti.Egy ilyen otthonban rendkívül ritkák az allergiás és asztmás megbetegedések, a fának nincs semmilyen káros emissziója.
Fantasztikus hőszigetelők, ezért télen jelentős fűtési energiát spórolhat meg, nyáron nincs szükség egészségtelen klimatizálásra. A faanyag tartós az országban számos több száz éves fából készült épület áll jelenleg is.
Minden fából készült épületnek története van, mint ahogy a jelenlegi ingatlannak is.
Keressen bátran, én majd elmondom a történetét!
Mielőtt döntene, tájékozódjon a rönkházak tulajdonságáról.

Az ingatlan 192 nm-es, szintes, dupla komfortos, 2 fürdőszobával, szaunával kiépített kamerarendszerrel rendelkezik. A 900 m2 –es telken medence, 2 állásos garázs is található.
Jelenleg a teljes felújítás/átalakítás miatt a ház 85%-os készültségben van. Az irányár tartalmazza az ingatlan kulcsra kész befejezését. A kulcsrakész állapot esetében a ház vagy lakás szerkezetileg készen van, külső burkolat, szigetelés, festés is elkészült, valamint épületgépészeti szempontból is minden megoldott. A meleg víz, folyóvíz és csatorna elérhető, a ház fűthető. A fürdőszobában bent van az összes kád, mosdókagyló, csaptelep és a WC is, amik azonnal használhatóak. A telek automata öntözőrendszerrel, furott kúttal ellátott.
Külön hely rajzi számon az 540 m2 erdő rész is megvásárolható, de csak az ingatlannal együtt!

Kapcsolat a hirdetővel

Nyíregyháza Széchenyi utca DH iroda
Az iroda összes hirdetése
06 30 784 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk