Nyíregyháza, Szabadságbokor

Eladó telephely
Nyíregyháza, Szabadságbokor
Alapterület
780 m²
Telekterület
4000 m²
Azonosító: 24090713
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telephely

Leírás

Kiváló adottságokkal rendelkező nyíregyházi telephely eladó!

Nyíregyházán a Tiszavasvári út legfrekventáltabb körforgalmának két kihajtója között található ipari telephely ebben a pillanatban a város egyik legértékesebb pontján, a Révész logisztikai központ szomszédságában és a LEGO közelében helyezkedik el. A több, mint 780 nm beépített terület már önmagában kiváló lehetőséget nyújt egy autószerviz, autókereskedés, kamionszerviz, kamionmosó, asztalosüzem vagy kisebb logisztikai központ, illetve cégközpont számára.

A telephely 11 évvel ezelőtt kezdte meg működését, és egy nagyon sikeres és ma is jól prosperáló járműfelépítmény-gyártó üzemnek, valamint teherautó raktérhűtő szerviznek ad otthont. A telephely több cég párhuzamos működésére is alkalmas, mivel a teljesen hőszigetelt csarnok egy 16 x 18 valamint két db külön bejáratú 16 x 12m-es leválasztott egységből áll. A leválasztott részek leválasztott raktárként működnek. A gazdaságosságot a tetőbevilágító egység és a légbefúvóval megvalósított fűtés szolgálja és teszi rugalmassá.

A telephelyen az építési szabályoknak megfelelően további raktár vagy iroda épület építhető. Az épület elő van készítve arra, hogy a bal oldali szárába újabb irodát helyezzenek el.

A telephely tulajdonosa a telephelyet egy járműfelépítmény gyártással foglalkozó megbízható bérlővel együtt adja át.

A Nyíregyházi telephely opcionálisan és értéket egyeztetve budapesti ingatlanra, telephelyre, bemutatóteremre cserélhető.

Az ár némileg alkuképes!

Keressen Bizalommal telefonon, vagy email formájában:
Vezse Roland
ügyvezető
SpaTrend Kft.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély