Nyíregyháza, Sóstóhegy

Eladó családi ház
Nyíregyháza, Sóstóhegy
Alapterület
159 m²
Telekterület
2200 m²
Szobák
4
Azonosító: 32393656
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata) összes hirdetéséhez
Büki Károly
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gázkazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
udvari
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
van
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Sóstóhegyen 159 nm-es családi ház, 2200 nm-es osztható és több ház építésére is alkalmas telekkel eladó!
Bizonyára kíváncsian várja a kedves érdeklődő, hogy pontosan mit is takarnak a hirdetés címében szereplő paraméterek. Sóstóhegyen Nyíregyháza északi részén található városrészben találjuk ezt a hatalmas, rendezett telekkel rendelkező családi házat. A város agglomerációs övezetének tekinthető, ugyanis az itt lakó emberek nagy része Nyíregyházán dolgozik. Sóstóhegy egy kertes, családi házas övezet, kizárólag ilyen típusú házakat lehet itt találni. Aki itt telepedik le családjával egy kitűnő, élhető környezet részese lesz, illetve azt is érezheti, hogy egy turisztikai helyen lakik, hiszen a szomszédos Sóstógyógyfürdőt rendszeresen látogatják a helyi lakosok mellett, a turisták is. Az ide látogató találhat itt tavat, erdőt, fürdőházat, gyógy- valamint élményfürdőt, strandot, parkokat, éttermeket és szállodákat, valamint a Nyíregyházi állatparkot is.
A ház már messziről is nagyon megnyerő hatást vált ki a szemlélőből.
A 40 nm-es terasz láttán azonnal megjelent a képzeleteimben, hogy micsoda lehetőségeket tartogat az új tulajdonos számára. Rendezhető itt kertiparti, családi rendezvény, téliesítve pedig még a karácsonyi ünnepség is. A szobák tágasak, amihez a magas belmagasság is hozzájárul. Pihenéshez és munkához is könnyen berendezhetők, ráadásul hihetetlenül világosak is, mert a helységek nagy ablakain állandóan fény áramlik be. A térérzetünket csak tovább növeli a bejárót és egy ebből nyíló helyiséget összekötő boltív. Az ide belepőket garantáltan lebilincseli majd ez a boltív, mint ahogy a mennyezeti stukkók és a gyönyörű mintás padlóburkolat elragadó harmóniájának a látványa. A kissé merész színű falat jól ellensúlyozza a fehér mennyezeti stukkó, a szegő és a többi helyiség, szintén fehér ajtókerete. A konyhai sarokbútor roppant praktikus és nagy mértékben hozzájárul, hogy ebédlőként is használható legyen a helyiség. A fürdőszoba új sarokkádja csobbanásra csábítja az ide belépőt. A sötét barna csempe, egy világos bézs, vagy fehér falfelülettel (a mostani kék helyet) és néhány zöld növénnyel, olyan fürdő paradicsommá változtathatja, hogy legszívesebben ki sem jönne a helyiségből. A három szoba bőven helyet ad egy többgyermekes családnak is. Nekik azért ajánlom az ingatlant, mert az előbb említett sok jó tulajdonság mellett a 2200 nm-en van elég hely egy kinti játszótér felállítására. Így gyermekei télen-nyáron önállóan (mégis szemelőt), kedvükre fedezhetik fel a szabadban való játék hangulatát.
Kerti medencével még a strand belepőt is megspórolhatja, nem is beszélve arról, hogy az úszás oktatást megelőző vízhez szoktatást, már kapásból átléphetik. A településrészen 2 óvoda is található és van egy általános iskola, amely Szabó Lőrinc nevét viseli, aki itt írta meg a Tücsökzene c. művének néhány fejezetét.
Mit szólna hozzá, ha ezzel az ingatannal sok pénzt is kereshet?
Ugyanis a telek akkora, hogy megosztással egy további ház, vagy több kisebb apartman is felhúzható rá. Akár az így épített ház eladásával, vagy az apartmanok kiadásával hamar visszanyeri a most befektetett összeget!
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata) összes hirdetéséhez
Büki Károly
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata