Nyíregyháza, Nyíregyházi út

Kiadó telephely
Alapterület 320 m²
Telekterület 1 000 m²
Ár havonta 2 000 Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 660 ···
Üzenetet küldök

Kiadó telephely

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Leírás: Telephely – Iroda – Lakás - Műhely Nyíregyházán Kiadó vagy Eladó !

Nyíregyháza frekventált részén, a 41-es főút mellett, az M3-as autópályához közel egy többfunkciós 2 szintes, több szobás lakás, és 7 állásos műhelyépület kiadó vagy eladó, továbbá értékegyeztetéssel más ingatlanra cserélhető.
A műhely bejáratott, jelenleg is működő és termelő, valamint jól megközelíthető, aszfaltozott zárt udvaron parkolási és rakodási lehetőséggel biztosított.
Az épület 2X160 nm-es, összközműves, gazdaságos egyedi gázfűtéssel ellátott, klímatizált, internet, távfelügyeleti biztonsági rendszer kiépítve. Az ingatlanon az üzemi helyiségek, ipari árammal és levegőhálózattal ellátott szerelőaknás műhelyek, amelyek mellett raktár, irodai helyiségek, tárgyaló és bemutató terem is található, továbbá külön bejáratú lakással is rendelkezik, amelyhez közel 50 méterre helyközi és egyaránt távolsági buszmegálló található, valamint kerékpárút is van.
A szomszédos utcában található meg a Posta, Abc, Zöldséges, Pékség, Gyógyszertár.
A helyiségek megegyezés szerint, egyben vagy külön-külön is kiadóak.
Bérleti díj megegyezés szerint, négyzetméter arányosan + rezsiköltség+2 havi kaució.
Bérbeadás esetén, minimális idő: 12 hónap.
Az ingatlan befektetés céljából is kiváló, mert az épület alkalmas a szolgáltatási és kereskedelmi tevékenység végzésére ezért, bérbeadásra is jó lehetőség.
Az alábbi pár tevékenység végzéseire alkalmas, a szolgáltatás és kereskedelem keretein belül például: független gépjárműjavítás és kereskedelem, üzlet, oktatás, vizsgáztatás, magán orvosi rendelő, fodrászat, dekoráció és nyomdaipar, könyvelés, kerékpárjavítás, bemutatóterem, varroda, bolt, kisgépcentrum és raktározási, stb.… tevékenység végzéseire.
Megtekintése előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetést, és kizárólag komoly érdeklődők jelentkezését várjuk, további kérdés esetén hívjon bizalommal!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 70 660 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?