Nyíregyháza, Oros

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 700 m²
Ár 180 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 388 ···
Görömbei Mária
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Nyíregyházán, csendes környezetben, a város szélén kínálok eladásra egy jelenleg is működő, sőt folyamatos telítettséggel bíró 22000 nm-es telken két, összesen 2-300 fő befogadására alkalmas rendezvénytermet, kiegészítő helyiségekkel, kültéri rendezvényrészekkel, szálláslehetőséggel.
A telek 22000 nm, ennek egy része parkosított, körülkerített.
A rendezvények részére két klimatizált különterem és a szükséges kiszolgálóhelyiségek (konyha 100 m2) állnak rendelkezésre, valamint egy esküvői helyszín és egy, a nagyterem előtt elhelyezkedő terasz illetve kerthelyiség lettek kialakítva.
Az épület rendelkezik továbbá 6 db berendezett, bútorozott szobával és egy nappalival, valamint egy különálló irodával is.
Közművek: ipari áram, víz, gáz adott. Az ingatlan területén gáz (tartályos), a fűtés gáz- illetve vegyes tüzelésű kazánnal történik..
Hasznosítási javaslatok:
- esküvői helyszín
- céges rendezvény helyszín

A rendezvényház üzemeltetését 2013 júliusában kezdték családi vállalkozásként. A fejlesztéseknek köszönhetően folyamatos a telítettsége az esküvői, családi és céges valamint saját rendezvények tekintetében.

Amit a rendezvényház biztosít:
rendezvények teljes körű megszervezése, zenei szolgáltatások, élőzene, hangosítás, világosítás technika, kivetítő előadásokhoz, profi fotózás és videózás! Rendelkezésre áll egy kompletten felszerelt konyha, igény szerinti teremdíszítés, terítés.
A megrendezésre kerülő konferenciákat, üzleti- és partnertalálkozókat is el tudják látni a megfelelő technikai felszereléssel, így kivetítővel, vetítővászonnal, és megfelelő hangosítással is.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Görömbei Mária
A referens összes hirdetése
06 70 388 ···
Otthon Centrum Belváros1 Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?