Bezárás

Noszvaj, Síkfőkút út

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 330 m²
Ár 89 millió Ft
  • Térkép
Dancsok Krisztián
06 30 822 ···
Duna House Eger
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

EXKLUZÍV APARTMAN, AZ ERDŐ KÖZEPÉN
Heves megye egyik legkedveltebb településén, Noszvaj-Síkfőkúton kínálunk megvételre egy olyan egyedülálló birtokot, amit ha meglát, azonnal megszeret.
A házról: 0 energia igényű ház mely egyben vendégház+családi ház+kistermelői feldolgozó+ bisztró vagy cukrászda. Nem csak egy család lakhatását, hanem a megélhetését is biztosítani tudja, több fajta vállalkozásnak, és szolgáltatásnak is helyet nyújtó ingatlan együttes.+ egy nyertes pályázat 10MFt támogatással!

Azon kívül, hogy kivallóan alkalmas egy család lakhatására, a család jövedelmét is képes biztosítani, a helyi idegenforgalmat kihasználva, a tetőtéri szint szobáinak kiadásával, és a melléképületben kialakított kis feldolgozó üzemeltetésével. Akár sajtokat, lekvárokat, vagy húskészítményeket is lehet gyártani, mint ahogy ez most jelenleg is folyik. Jelenleg a melléképületben lévő kis feldolgozónkban, füstölt árut készítünk.
A tető téri rész három szobával+ nappalival vendégházként üzemel: Vidéki Hangulat Vendégház.
Főbb részek:
- Az épület 2006-ban lett teljesen felújítva, ekkor kapott új tetőszerkezetet. A falak 50 cm-es tufakő építésűek. Víz és fűtéscsövek Rehau rendszerűek.

I. Telek
Heves megyében, a Bükki Nemzeti Park határán, idegenforgalmáról és természeti kincseiről méltán híres Noszvaj üdülő területén, Síkfőkúton található. Panorámás telek. Idegenforgalmi szempontból frekventált, kiemelt terület. A síkfőkúti tavaktól 200m re, található. Száz méteres sugarú körében két szálloda és két étterem is van, mégis csendes, erdőhöz közeli terület. Idegenforgalmi vállalkozás indítására kiváló. A belső udvari rész térkövezett, alatta vasalt betonalap. Ez- ben épült. Csapadékvíz talajszint alatt lett elvezetve
Tetőtér: 92m2. Már az építéskor vendégfogadásra lett kialakítva. Itt három szoba található, mind a három szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A szobákhoz tartozik egy közös konyha-nappali rész. A szint külön bejáratú. Velux tetősík ablakok, valamint borovi fenyő ablakok vannak. A tető jól szigetelt, Tondach cserepes. Igényes belső kialakítás, jó elrendezés. 2018.-ban teljes körű festés -felújítás volt, fenyőfa bútorzat, ortopéd ágymatracok, damaszt ágyneműk lettek beszerezve.
Alsó szint: 92m2. Itt három szoba található, valamint a konyha és előtér, és persze fürdőszoba. A fürdőszoba nagyméretű, fürdőkádas, plusz zuhanyfülke, két mosdó, valamint WC. Az ablakok borovi fenyőből készültek, mint ahogy a beltéri ajtók is. A fűtést és a meleg vizet kondenzációs gázkazán biztosítja. Ez elektromos kazánra cserélhető, melyet a hálózatra visszatáplálós napelem rendszer indokolna. 2019-ben teljes belső festés és felújítás volt.
Szuterén, alagsor: 38m2 itt egy szoba és egy konyha valamint fürdőszoba és WC található. Itt is borovi fenyő nyílászárók találhatóak.
Melléképület: 60m2. Jelenleg itt családi vállalkozásunk, egy kis sertésfeldolgozó üzemel 3db hűtőkamrával+hátsó fedett terasz+füstölő. Megvásárlás esetén a gépeket berendezéseket leszereljük, és így egy négy helységből álló, belülről csempézett, és szigetelt épületrészt kapnak. A tető 2018 -ban lett teljesen felújítva. Az épületrész további bővítésére, átépítésére, uniós követelményeknek megfelelő feldolgozó kialakítására engedélyes tervdokumentáció áll rendelkezésre.
Fedett pihenőterasz: 30m2 Tegola előtetős, téglából épített nagyméretű kemence, melyhez egy grillező és egy főző rész tartozik. Kiválóan alkalmas 22 főig vendéglátásra, bor vacsora rendezésére.
Energia ellátás: ipari áram bevezetve, és egy 16 kWh hálózatra táplálós napelem rendszer van kiépítve. Jelenleg ezeket látja el: feldolgozó, hűtőkamrák, gépek, klímák, és egy 300 literes villanybojler.
Természetesen ezek nélkül nem csak az egész ház és épületrészek fűtését és hűtését tudja biztosítani, hanem azt még túl is teljesíti, így az éves elszámolásnál pénzfizetés is várható a szolgáltatótól.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 822 ···
Üzenetet küldök