Nagyvázsony, Veszprém megye

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Nagyvázsony, Veszprém megye
Telekterület
76991 m²
Azonosító: 32532916
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Leírás

NAGYVÁZSONYBAN CSODÁS FEKVÉSŰ TERÜLET ELADÓ A LOVASSPORT KEDVELŐINEK

Nagyvázsonyban kínáljuk eladásra ezt a gyönyörű fekvésű birtokot, panorámával a Kinizsi Várra.
A terület két helyrajzi számon nyilvántartott. Összes alapterülete 76991 nm .

1. az egyik terület 55 140 nm, tulajdoni lapon “legelő” , Kk-Ir övezet :
Különleges beépítésre nem szánt ló rehabilitációs terület övezete , melyben a lótartással összefüggő oktatás, gazdálkodás, rehabilitáció és bemutatás, valamint lovarda építményei, valamint a terület ellátását szolgáló személyzet lakása helyezhető el max. 3%-os beépíthetőséggel. Az övezetben a lótartással összefüggő fő rendeltetés -oktatás, gazdálkodás, rehabilitáció és bemutatás- építményeinek megléte esetén azokkal egy építészeti egységben létesíthető max. két lakást magába foglaló építmény, vagy egy szállás rendeltetésű építmény. Az építménymagasság max. 4,5 m, kivéve a lovarda épületét, ami max. 7,5 m lehet. Az övezetben a min. kialakítható telekméret 2,0 ha A különleges - lórehabilitációs övezetben a zöldfelületek kialakítására az alábbi előírások vonatkoznak: a telkek 90%-án az építéssel nem érintett terület részeken a természetes növényzet, gyepterület megőrzendő, a növényzet gazdagítása végett a gyepterületek ligetes fásítása végezhető. A telken belül a parkolók fásítva alakítandók ki: 4 parkolóhelyenként legalább 1 db, legalább kétszer iskolázott lombos fa telepítendő.

2. a másik terület 21 851 nm, tulajdoni lapon “legelő”, Ma-2 övezet, árutermelési mezőgazdasági övezet , melyen a beépíthető telek minimális nagysága 100 000 nm, ezért épület erre a területre nem helyezhető el.

Megközelítése a 77. számú főútról kb. 500 méteren jó minőségű murvás úton lehetséges.
Közművek a telek határhoz közel megtalálhatóak.

Nagyvázsony Veszprém és Tapolca között, a Vázsonyi-séd mentén fekszik. Északon a 600 méterre magasodó Kab-hegy, délen a Balaton-felvidék dombjai határolják. A Balaton 14 km távolságra van a községtől.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel