Nagytarcsa, Ipari park Eladó telek ipari hasznosításra
Alapterület 578 m2
Telekterület 16854 m2
Azonosító: 29587862
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 318
Leírás

Nagytarcsán 16854 nm-es IPARI, GAZDASÁGI terület, 78 nm-es lakható házzal, állattartásra alkalmas melléképületekkel, sokrétű hasznosítási lehetőséggel új tulajdonosát várja!

! 9434 Ft/ nm !

-------------------- Az MO-s autópályától pár percre, az M31 autóút mellett ----------------------

+ 70 nm-es jó állapotú lakóház, 2 külön bejáratú lakással, ami igény szerint egybenyitva is használható
+ 500 nm-es téglaépítésű, fagerendás hodály, takarmánytároló és több, szintén téglaépítésű ól, amik egyikéből vidáman belemosolyog a malacka az ingatlanos fényképezőgépébe és nem tartalmazza a vételár, bár van az A pénz. :)
+ Víz, villany (3X25 A), gázcsonk az utcában


GIP1 övezet:
„Szabadon álló beépítési mód, terepszint felett és alatt egyaránt 30 % beépíthető, építménymagasság 7,5 méter”
(Tudom, Ön is ki tudja számolni, de boldogság leírni, 5000 nm 2 szinten beépíthető!)

És, hogy mit is lehet itt "tevékenykedni”? Idézet a HÉSZ-ből:

„Az övezet kizárólag a környezetre jelentős hatást gyakorló mezőgazdasági termeléshez (ÁLLATTARTÁS, NÖVÉNYTERMESZTÉS, TERMÉNYTÁROLÁS, MEZŐGAZDASÁGI GÉPTÁROLÁS ÉS JAVÍTÁS) szükséges különlegesen veszélyes (PL. TŰZ-, ROBBANÁS-, FERTŐZÉSVESZÉLYES) BŰZÖS VAGY NAGY ZAJJAL JÁRÓ GAZDASÁGI TEVÉKENYSÉGHEZ szükséges építmények elhelyezésére szolgál.”

Továbbá: „HÚSFÜSTÖLŐ, JÉGVEREM, ZÖLDSÉGVEREM, ÁLLAT ÓL, ÁLLATKIFUTÓ ÉS TRÁGYATÁROLÓ, KOMPOSZTÁLÓ LÉTESÍTMÉNY IS ELHELYEZHETŐ.”


Meg nem erősített információk szerint tervezik az M31 út megnyitását a terület megközelítésére. (Ha ezt megerősíteni vagy cáfolni tudja, kérem, ne titkolja el! )

Illetve, ha ismer az állat ól és állatkifutón kívül más egyéb ólat és kifutót, olthatatlan kíváncsiságom csillapításának érdekében, ossza meg velem, nagyon kérem! :)ÚJRATERVEZÉS? NAGYTARCSÁRA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!
Hívjon bizalommal!

Törköly-Gazdag Gábor
Egyenes Ingatlan

Tovább olvasom expand_more
Térkép Nagytarcsa, Ipari park
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 318,34 ezer Ft/m²
Nagytarcsa 380 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 318,34 ezer Ft/m²
Nagytarcsa 380 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 318
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch