Bezárás

Nagysáp, Komárom-Esztergom megye

Eladó családi ház
Alapterület 85 m²
Telekterület 350 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Gibizer Gabriella
06 20 952 ···
Duna House Esztergom
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés elektromos
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
NAGYSÁPI ÍZLÉSES HÁZIKÓ


Eladásra kínálok Nagysáp központi részén egy szépen  felújított  85m2-es, 2
szobás házikót. Eredetileg a gangos részét beépítették, így  növelték
az előszobát. A terület körbe kerített 300m2 önálló kerttel , garázzsal,
fészerrel rendelkezik.

A házba oldalt találjuk a bejáratot, majd az előszobába léphetünk. Az utcafronti nagyszobát követi egy kisebb szoba, ami jelenleg dolgozó szobaként funkcionál. A nagyszobából nyílik még egy helyiség, amit most irattárolásra használnak, de lehet akár egy gardrób szoba is, mivel szép világos helyiség az ablakának köszönhetően. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A konyha előnyére váljék, több részből áll. Bal oldalon a tűzhely elszívóval, ablakkal, spejzzel, középen az étkező-konyha rész, majd jobbról a mosogató és egy tágas több lehetőséget kínáló területet találunk. Mosogatógép helyének az előkészítése megtörtént, csak be kell rakni és rácsatlakozni. A ház hátsó felében láthatjuk a meglepően tágas és szép fürdőszobát. A tusoló ülőkés, esőztetővel kialakított, a bojler is igényesen egy szekrényt kapott' ... a közel 10m2-en minden kényelmesen elfér. Külön találjuk a WC-t, mosdóval, ablakkal, ami szintén igényes, tágas.

Az udvaron a ház folytatásaként találjuk a fészert, majd a garázst. A kert hátsó felében kapott helyet egy kerti sütögető rész, tujákkal bőtermő mogyoró fával. Az ingatlan masszívan megépített vegyes falazatú. Nyáron kellemes klímájú, de erről még két hűtő-fűtó klíma is gondoskodik , hogy valóban így legyen. Több autó parolására is van lehetőség a telken, gázcsonk az udvaron.

Az ingatlan rendkívül jó , Nagysáp központi részén helyezkedik el. Szemben van az iskola, óvoda, orvos, műv.ház, bolt, sportcsarnok, templom, buszmegálló.

Ajánlom fiataloknak, időseknek egyaránt, ide csak költözni kell, ebbe a nyugodt kis faluba. Látni a Gerecse vonulatait, völgyeit, élvezni a jó levegőjét. Mindössze 20 kilométerre Esztergomtól.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását.

19900000 Ft

Referencia szám: HZ070904

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 952 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk