Bezárás

Nagyoroszi, Mártírok út 3.

Eladó vályogház
Alapterület 140 m²
Telekterület 716 m²
Szobák száma 2
14 050 € 4,5 millió Ft
  • Térkép
06 70 384 ···
Üzenetet küldök

Eladó vályogház

Komfort komfort nélküli
Fűtés cserépkályha
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás nincs megadva
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Álmai otthonát keresi? Most a festői szépségű Börzsöny hegység lábánál megtalálhatja!

Ez a ház Önre vár, ha szeretne természet közelében élni, de Budapesttől nem messze, egy jó infrastruktúrával rendelkező faluban.

Nagyorosziban található ez a kis ház, amely új tulajdonosát keresi. 716 m2-es telken helyezkedik el a kb. bruttó 175 m2-es vályogház, nettó kb. 110 m2. Építésének éve nem ismert. A földhivatali tulajdoni lapon kivett hétvégi ház, udvar besorolású az ingatlan. Az alaprajz és a térképmásolat tájékoztató jellegű.

Jelenleg komfort nélküli, 2 szoba, 1 konyha, 1 óriási műhely (régen a rézműves tulajdonos használta) és egy fürdőszoba található benne. Felújítható, vagy bontását követően egy új ház is építhető. Energetikai besorolása HH. A telek kb. 16,2 m széles és 44,2 m hosszú. A kertben jelenleg néhány növény található, a kiöregedett, kiszáradt gyümölcsfákat már eltávolítottuk.

Áramszolgáltatás jelenleg előfizetős mérővel biztosított. A víz bent van az udvaron, a gáz és a csatorna az utcában található, a telekre nincs bevezetve. A faluban jelenleg T-Home és Invitel szolgálatás érhető el, utóbbi hálózatát most fejleszti a Digi.

Az utóbbi években fiatal családok költöztek az utcába, megújult a környék. Az utca végén található focipálya sportolási lehetőséget biztosít.

A ház a Drégelyvár vasúti megállótól gyalog 2 percre helyezkedik el (a vonat zaja nem hallható). A várhoz, illetve a Wenckheim Vadászkastélyhoz, a pénzásási túristaházhoz egy órás túrával el lehet látogatni. Népszerű kiránduló célpontok találhatók még a környéken, pl. a diosjenői tó, a nógrádi vár, a bánki tó, a kemencei keskenynyomtávú vasút vagy a nőtincsi Seholsziget Élménypark. Ezek miatt befektetési lehetőségnek is kitűnő, amennyiben vendégház szerepét tölti majd be az ingatlan.

A faluban bölcsőde, óvoda, általános iskola is megtalálható. A legközelebbi középiskolák Vácott és Balassagyaramton helyezkednek el. Több élelmiszerüzlet, virágüzlet, gyógyszertár, kozmetika, fodrászat is van a faluban, a háztól gyalog 10-15 perces távolságban. A házi orvosi, fogorvosi rendelő is mindössze 20 perc (kocsival 5 perc).

Közlekedés szempontjából Budapest is elérhető távolságban van, mindössze 1 óra alatt be lehet érni a városba, az M2-es autóútnak köszönhetően. Ennek meghosszabbítása az elkövetkezendő években várható, akkor tovább csökkenhet a menetidő. Vác autóval mindössze 35 percre, Balassagyarmat 25 percre található. Ezek a távolságok Budapesten belül szinte fel sem tűnnek.

Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 384 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk