Nagymaros, Millennium sor

Eladó egyéb üzlethelyiség
Nagymaros, Millennium sor
Alapterület
1500 m²
Azonosító: 32192249
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota
befejezetlen
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

ELADÓ ÜZLETHÁZ ÉS LAKÓPARK KIALAKÍTÁSÁRA ALKALMAS DUNAPARTI TELEK 1500 m2 szerkezetkész építménnyel NAGYMAROSON

Nagymaroson fő útnál, közel Duna parthóz, a Dunakanyar legszebb szakaszában,
Visegrádi várra kiemelten szép kilátással minimum 5001 m2 területű telek eladó. Lényeges hasznosítási előny, hogy az ajánlat részét képző 1500/30 hrsz. telken, főútnál, 1500 m2 alapterületű, - szerkezetkész - elsősorban kereskedelmi, élelmiszer üzleti célra különösen alkalmas, építmény áll. A jelenlegi építményre 2 színt építhető. A szomszédos telkeken már elkészült lakópark található és várhatóan a többi területen is lakópark fejlesztés fog megvalósulni. A környező terület ezen hiányossága miatt, kiemelten ajánljuk üzletház kialakítására. Amennyiben nagyobb projektben gondolkodnak a szomszédos telkekkel együtt összesen 28 524 m2 eladó, amely több, helyrajzi számmal rendelkezik. Jelenlegi Nagymaros Helyi Építési Szabályzatának rendelete szerint, a LKe-A3K besorolású. Az övezetben négylakásos, kivételesen hatlakásos lakóépület is elhelyezhető. Az LKe-A3K besorolású övezet telkein több főépület is elhelyezhető.
A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke 20%.
Beépítési mód: SZ -szabadon álló
Megengedett legnagyobb építménymagasság: 6,5m
Beépíthető min. telekméret (m2): 5000
Telkek minimális szélessége: 50 m
Minimális zöldfelület: 60 %
Víz: telken belül
Gáz: telken belül
Villany: telken belül
Csatorna: telken belül
Telkek Helyrajzi száma, mérete:
1500/9 hrsz, 2328 nm
1500/31 hrsz, 3130 nm
1500/29 hrsz, 6241 nm
1500/33 hrsz, 11824 nm
1500/30 hrsz, 5001 nm

Az ingatlanok egy egységben való megvételét és azonos koncepció szerinti fejlesztését az ajánlati ár különösen kedvező alakítása is támogatja, miszerint a teljes területet magába foglaló öt önálló helyrajzi számú ingatlan ajánlati ára egységesen 12 600 Ft/m2 + ÁFA összesen 360 millió + ÁFA.
NAGYMAROS VÁROSRÓL
Nagymaros talán az ország legszebb fekvésű, és panorámájú kisvárosa. A Dunakanyarban, Budapesttől 52 km-re, a Duna bal partján, a Börzsönyből lefutó völgyekben, dombhátakon és a Duna partján fekszik. Nagymaros környezete természeti szépségekben és kultúrtörténeti emlékekben egyaránt gazdag. A települést a középkorban alapították, első okleveles említése 1257-ből származik. Vizahalászata, majd borászata, később szelídgesztenye ligetei tették nevezetessé. Jelenleg Magyarország páratlan szépségű kerékpár útjának egyik legfontosabb állomása. A Börzsönyt behálózó turista ösvények közül több út Nagymarosról indul vagy itt halad át. Budapest közelsége miatt, Nagymaros remek választás akár fő, akár második otthont kereső, természet közelséget kedvelő főváros lakónak.

KÖZLEKEDÉS:
Nagymaros megközelíthető vasúton a Budapest-Szob fővonalon Nagymaros-Visegrád vagy Nagymaros állomáson leszállva, menetrendi kirándulóhajóval, szárnyashajóval Budapestről és Esztergomból is, vagy Visegrádról komppal, illetve a 12-es országúton gépkocsival.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel