Nagymaros, Pest megye

Eladó lakóterület
Nagymaros, Pest megye
Telekterület
11824 m²
Azonosító: 32192365
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóterület

Kilátás
panorámás
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
telken belül
Csatorna
nincs megadva

Leírás

ELADÓ DUNAPARTI TELEK NAGYMAROSON
Nagymaros Duna partján a Dunakanyar legszebb szakaszában,
Visegrádi várra kiemelten szép kilátással 11 824 m2 összterületű telek eladó.

TELEKRŐL:
A telek Nagymaror település szélén helyezkedik el.A telek jobb oldali határ erdösitve lett. Jelenlegi Nagymaros Helyi Építési Szabályzatának rendelete szerint, a telek LKe-A3K besorolású. Az övezetben négylakásos, kivételesen hatlakásos lakóépület is elhelyezhető. Az LKe-A3K besorolású övezet telkein több főépület is elhelyezhető.
A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke 20%.
Beépítési mód: SZ -szabadon álló
Megengedett legnagyobb építménymagasság: 6,5m
Beépíthető min. telekméret (m2): 5000
Telkek minimális szélessége: 50 m
Minimális zöldfelület: 60 %
Víz: telken belül
Gáz: telken belül
Villany: telken belül
Csatorna: telken belül
NAGYMAROS VÁROSRÓL
Nagymaros talán az ország legszebb fekvésű, és panorámájú kisvárosa. A Dunakanyarban, Budapesttől 52 km-re, a Duna bal partján, a Börzsönyből lefutó völgyekben, dombhátakon és a Duna partján fekszik. Nagymaros környezete természeti szépségekben és kultúrtörténeti emlékekben egyaránt gazdag. A települést a középkorban alapították, első okleveles említése 1257-ből származik. Vizahalászata, majd borászata, később szelídgesztenye ligetei tették nevezetessé. Jelenleg Magyarország páratlan szépségű kerékpár útjának egyik legfontosabb állomása. A Börzsönyt behálózó turista ösvények közül több út Nagymarosról indul vagy itt halad át. Budapest közelsége miatt, Nagymaros remek választás akár fő, akár második otthont kereső, természet közelséget kedvelő főváros lakónak.

KÖZLEKEDÉS:
Nagymaros megközelíthető vasúton a Budapest-Szob fővonalon Nagymaros-Visegrád vagy Nagymaros állomáson leszállva, menetrendi kirándulóhajóval, szárnyashajóval Budapestről és Esztergomból is, vagy Visegrádról komppal, illetve a 12-es országúton gépkocsival.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel