Bezárás

Nagymaros, Központ

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 561 m²
Ár 99 millió Ft
  • Térkép
Semsey Katalin
06 30 933 ···
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs
A Dunakanyarban, a turisták által közkedvelt Nagymaros történelmi központjában eladó egy 500 nm-es üzleti komplexum. Az ingatlan az 1900-as évek elején épült, helyi jelentőségű, védett épületnek számít.
Az ingatlan két épületből áll, amelyekben jelenleg három üzlet működik: az egyik az épület belső helyiségeiben és a fedett udvaron a másik kettő az utcáról közelíthető meg.
2000-ben az épület felső szintjén, a tetőtérben egy 2 szoba-étkezős lakást alakítottak ki. A tetőtérben további helyiségek alakíthatók ki akár lakhatási célból.
A kb. 150 nm-es fedett udvar további lehetőséget kínál a vállalkozó szellemű befektetőknek. Az épület bal szárnyában egy hatalmas 64 nm-es terem étteremként szolgálhat az eredeti tervek szerint (kivezetések elkészítve). Az udvar túloldalán a kisebb-nagyobb szobák is jól kihasználhatók.
A parkolás az épület előtti parkolóban lehetséges. A vasútállomás néhány percre van.
Ajánlom ezt a különleges gyöngyszemet olyan vállalkozók figyelmébe, akik értékelni tudják az épület történelmi jelentőségét, kivételes elhelyezkedését, hatalmas területét és lehetőségeit. Az épület környéke a nagymarosi rendezvények és események helyszíne, idegenforgalmilag is jelentős A Dunakanyar hangulata, a Duna közelsége, a túloldalon lévő Visegrád vonzza a turistákat.

Kapcsolat a hirdetővel

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Az iroda összes hirdetése
06 30 933 ···
Üzenetet küldök