Nagykovácsi, Zsíroshegyi köz

Eladó egyéb üzlethelyiség
Nagykovácsi, Zsíroshegyi köz
Alapterület
95 m²
Azonosító: 27728906
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Eladó Nagykovácsiban, a Zsíros-hegy tetején a sárga - kék túraútvonal mellett, egy 815 nm telken elhelyezkedő vendéglátóhelynek kialakított épület, osztrák minta alapján készült „hütte”. 
Az épület háromszintes: pince, földszint, emeletszint. Az emelet egy kis garzonlakás, amely zuhanyzóval, minikonyhával, hálóval és egy kis erkéllyel rendelkezik. 
Össz. hasznos alapterület 95nm.

Az üzlet a földszinten 23 fő befogadására alkalmas - közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, kettő kijárati lehetőséggel. A kerthelység 60 fő befogadására alkalmas - gyönyörű, barátságos, kellemes, környezetbe illő kialakítással, egy kinti szanetlis konyhát és egy védett féltetős pihenőt foglal magába. Az üzleti rész teljesen el van szeparálva, így környezetét nem zavarja. 
Az udvaron egy komplett kerti gyermekjátszó sarok is található homokózval, csúszdával, mászókával.

Az ingatlan kettő bejárattal rendelkezik, elől-hátul elektromos tolókapu van. A hátsó kapunál egy négy személyautós parkoló került kiépítésre.

Az új épület a meglévő épületből lett kialakítva-hozzáépítve; új az elektromos hálózat, a vízvezeték és a fűtésrendszer is; ez utóbbi  kombinált  vízteres  kandalló,   elektromos kazán  padlófűtéssel  félautomatizálva.  A telek hátsó részébe  a  méretéből  adódóan egy 100nm-es  ház is épithető,  akár   a  rajta   elhelyezkedő  épített, nyitott  parkolóra.  Az egész épület minőségi anyagokból, igényesen lett kialakítva. Külön lakásként is tud funkcionálni.

A   vendéglátóhely   hat éve   üzemel,   bejáratott   vendégkörrel, és folyamatosan  bővül a látogatók száma.

Ingatlanosok közreműködsére nem tartok igényt!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély