Nagykovácsi, Nagykovácsi út

Eladó különleges terület
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Telekterület
1600 m²
Azonosító: 32353565
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó különleges terület

Kilátás
panorámás
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Budapest és Nagykovácsi határában az utolsó fejlesztési területből befektetőknek, vállalkozóknak 1.600 nm-es kimért területek, de akár több hektár is párévvel ezelőtti négyzetméterár alatt 13.730,-/nm akciós irányáron!
Panorámás, enyhén lejtős gyönyörű terület, minden infrastruktúra a mellettünk levő főút szélén!
Budapest közvetlen közelében, Nagykovácsi külterületén (0125/...), az Amerikai Iskolától Budapest felé főúthoz közvetlenül díszfasorral kapcsolódó befektetésre is kiválóan alkalmas összességében többhektáros terület, amely másik oldalról egy mellékúttal határolt eladó. Má-2 övezeti besorolású (sz3 és sz 4. - "szabadonálló beépítés") átmeneti hasznosítású mezőgazdasági terület (fejlesztésre visszatartott terület)
A jelenlegi besorolás "általános mezőgazdasági terület beépíthető övezete" ütemezetten Ká-2 övezetre történő átsorolása megoldható azonnal a képviselő testület támogatásával, ha konkrétan valamilyen projektet szeretne.
A helyi építési szabályzatban leírtak alapján a Ká-2 besorolású területen sport, oktatási, egészségügyi, szociális, turisztikai szolgáltatások működhetnek, az előírt paraméterek megtartása mellett óriási beépítési lehetőséggel! (Mi konkrétan egy szolgáltató és raktár-és irodaközpontot gondoltunk oda, csak anyagi okok miatt ez egyenlőre húzódik....)
A helyi építési szabályzatban leírtak alapján a terület belterületbe vonását és művelési ágból való kivonását ütemezetten, a mezőgazdasági terület tényleges igénybevételének megfelelően kell engedélyezni. A teljes közműhálózat a terület határán húzódik. A megvásárolható terület nagysága további jelentős nagyságrendű - akár többhektáros területtel bővíthető!
Minden megoldás érdekel, akár vegyes megoldással lakásra csere is, részben közös fejlesztés,....
További információkért, megtekintésért hívjon bizalommal. 70/ 248 9OOO
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély