Nagykőrös, Fekete dűlő 3/A

Eladó telephely
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Ár
195 millió Ft659,25 ezer €
Alapterület
3000 m²
Telekterület
7000 m²
Azonosító: 29360477
Lépj kapcsolatba a hirdetővel Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telephely

Leírás

Nagykőrös déli gazdasági területén, a 441-es főút mellett (Kecskemét mellett 10 km-re, Cegléd mellett 15 km-re), az M44 és a tervezett M8 autópálya közelében gyártási, kereskedelmi, szolgáltatási, és raktározási tevékenység megvalósítására alkalmas ingatlan eladó; besorolása Gksz-2 (gazdasági - kereskedelmi, szolgáltató). Alkalmas termelési, gyártó területek, irodák, szociális helyiségek, raktárak, munkásszállás (munkásszálló) kialakítására.

Az ingatlan földszint és három emelet, valamint pince szintekből áll. A főfalak kb. 50 cm szélesek, kisméretű tömör téglából épültek, a födémek vasbetongerendás födémek. A belső terek átalakíthatók, mivel a válaszfalak többsége nem teherhordó fal, áthelyezhető. Teherlift számára akna rendelkezésre áll. Szerkezetileg tökéletes állapotban van.

A főépület tetőzete poliuretán szigeteléssel 2017-ben teljes körűen felújításra került, az épület új ereszcsatornával rendelkezik.

A 441-es főútról egy kb. 100 m hosszú aszfaltozott úton közelíthető meg, járművekkel (teherautóval is) körbejárható. Parkolás lehetséges, további parkolók az épület körül több helyen is kialakíthatók. Összesen hét bejárata van, ebből kettő főbejárat, ami a két lépcsőházba vezet. A lépcsők szélesek, a lépcsőházak tágasak, természetes fénnyel ellátottak. A helyiségek napfényesek, világosak. Az épület és a bejáró út között egy kb. 15 m széles füves terület van gesztenyefákkal. Az épület mögött
egy saját tulajdonú kis park fákkal, és egy szintén a telekhez tartozó kb. 1200 nm-es füves terület
(hátsó udvar) található. A lépcsőházak innen is megközelíthetők.

Városi vezetékes víz be van vezetve. Ezen kívül van egy 130 m mély, 300 mm átmérőjű fúrott kút. Tűzcsap az épület sarkánál található a telken. A rendelkezésre álló villamos energia: 3 x 80 kvA, földkábelen behozva. A városi szennyvízcsatorna kb. 500 m-re van; zárt rendszerű szennyvíztározó kialakítására alkalmas több száz m3-es fedett tározó áll rendelkezésre. Telefonkábel be van kötve.

Az épülethez kapcsolódik egy kb. 500 nm hasznos alapterületű, nagy belmagasságú,
téglafalú, világos, padlólappal burkolt, radiátorokkal felszerelt, riasztóval ellátott, targoncával járható
csarnok, ipari kapuval; eladó vagy bérbeadó.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
Magánszemély
Magánszemély