Bezárás

Nagykáta, Pest megye

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 805 m²
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
Seres Nikoletta
06 70 703 ···
Seres Nikoletta
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Emelet nincs megadva
Eladó Pest megyében, Nagykátán egy 805 m2-es üzlethelyiség 2500 m2-es telken.

Kiváló befektetési lehetőség, mivel a város ezen részén nem üzemel más élelmiszer üzlet. A közelben olyan alapvető tényezők miatt - mint iskola, rendelő, állomás, gyógyfürdő -, a forgalom garantált.

Az ingatlan tökéletes állapotban van, egy tisztasági festés után megkezdheti működését új tulajdonosával és dolgozóival.

2005-ben épült a legszigorúbb HACCP nemzetközileg elfogadott, szisztematikus rendszernek megfelelően. Így megvannak az előírások szerint az előkészítő helyiségek, megfelelő számú, hideg-meleg folyóvízzel, működő csapok, a megfelelő szellőző rendszer (fan coil hűtő-fűtő rendszer), zsírfogó, átvevő helyiség (hogy ne szakadjon meg a hűtőlánc), különböző tárolóhelyiségek (pl: vegyi áru raktár, takarítószereknek fenntartott helyiség), és nem utolsó sorban a különféle élelmiszerek hűtését biztosító korszerű hűtőberendezések, programozott termosztáttal. A parkoló alatt az esetlegesen az autókból szivárgó vegyi anyagok elvezetésére is gondoltak.

Az ingatlan nem csak élelmiszer üzletként (vagy bármilyen egyéb üzletként) üzemelhet egy időben, hiszen ahogy az alaprajzon is látszik, egy másik nagy (de a tervek szerint két kisebbre egy fallal kettéválasztható) üzlethelyiség található külön bejárattal. Itt akár pizzériát, cukrászdát, kávézót lehet működtetni. Az önkormányzat engedélyezte az utcán asztalok, székek elhelyezését. Ez a helyiség jelenleg szerkezetkész állapotban van, de a csatorna, víz hálózat, gáz be van vezetve.

A lehetőségek listája nem ért véget, ugyanis a tetőtér, mint hatalmas, eddig kihasználatlan terület is szolgálhat akár szórakozóhelyként, vagy a földszinti üzlet bővítéseként. Ide fel lehet jutni a földszinti üzlethelyiségből, illetve az utcáról is van egy külön lépcső, ami ide vezet. A tetőtér terhelhetősége négyzetméterenként 1 tonna. Szintén az emeleten van egy szerkezetkész rész, mely az alaprajzon 3 irodaként szerepel. Itt kialakítható egy kis lakás, szintén a vezetékek, csövek már rendelkezésre állnak.

A képeken látható berendezések újonnan lettek vásárolva az üzlet nyitásakor - hűtők, polcrendszerek, kamera rendszer, széf, üvegvisszaváltó - ezek további 15 M Ft +ÁFA-ért megvásárolhatóak.
Az udvarra jelenleg 7 tonnás teherautó tud beállni, de a beton szegély felszedésével kamion is be tud parkolni rakodáshoz.

Megtekintésért illetve további információkért hívjon bizalommal!

Referencia szám: M123572

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 703 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?