Nagykáta, Pest megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 835 m²
Ár 3,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 248 ···

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna van
Az ingatlan jellemzése:

A 835 m2 területnagyságú porta kettő oldalról kerített, vezetékes víz, csatorna csonk, villany közművekkel ellátott, a gáz közmű közvetlen az ingatlan előtt elérhető. A telek utca frontja 16 méter széles, míg kelet-nyugat irányú hossztengelye merőleges az utcára ami 52 méter, így családi ház építése esetén a kert felől a déli oldalról a helyiségekbe beáramló napfénnyel jól megvilágított épület építhető rá, mely kivitelezéshez a teljes körű tervdokumentáció rendelkezésre áll. Az Lf-1 besorolású építési telek 30%-ban beépíthető. Elektromos áram ellátása: 1x20A és 2x6A.

Az ingatlan közvetlen környezetének jellemzése:

Nagykáta fejlődő városrészén, új építésű családi házas övezetben, a Bocska utcában kínáljuk eladásra építési telek ingatlanunkat, mely az utca második harmadában, bal oldalon, kelet-nyugat irányú hossztengellyel, szabályos téglalapot formáz. A telek Lf-1 besorolású (falusias lakóterület) 30% beépíthető, jobb oldali mezsgyetartás mellett, előkerttel, 5 méter legnagyobb építménymagasság mellett (ez nem a tetőgerincet jelenti) család ház építhető rá. A központ és a vasútállomás 1700 méter távolságra találhatók, a napi élelmiszer beszerzést kínáló üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő mindösszesen 800 méter távolságon belül elérhetők.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlását követően, családi ház építése esetén az ingyenes gáz közmű bekötés és az akár 10 millió Forint összegű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető! Építészmérnöki tervezésben és teljes generál kivitelezésben szakembereket tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Egri Zsolt
A referens összes hirdetése
06 30 248 ···
Tápióvölgye Ingatlaniroda Nagykáta Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?