Bezárás

Nagykáta, István király út

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 059 m²
Ár 2,99 millió Ft
  • Térkép
Egri Zsolt
06 30 248 ···
Tápióvölgye Ingatlaniroda Nagykáta
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Az ingatlan jellemzése:

A város központjából induló István király út harmadik szektorában kínáljuk eladásra telek ingatlanunkat, mely aszfaltos úton megközelíthető. A telek 30%-ban beépíthető, jobb oldali mezsgyetartás mellett, öt méter előkert tartással, lakóház építhető rá. Az 1059 m2 területnagyságú porta a szomszéd ingatlanok kerítései által kettő oldalról kerített, 17 méter széles és több mint 60 méter hosszú, észak-dél hossztengelyű, szabályos téglalap alakú terület, rendezett, folyamatosan művelt, feltöltött udvar. Szennyvíz csatorna csonk az udvarban, a közmű fejlesztési hozzájárulás megfizetve, víz, gáz, áram közművek az utcában, közvetlen a porta előtt elérhetők, melyek első bekötése ingyenes!

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlását követően, családi ház építése esetén az akár 10 millió Forint összegű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető! Építészmérnöki tervezésben és teljes generál kivitelezésben szakembereket tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Tápióvölgye Ingatlaniroda Nagykáta
Az iroda összes hirdetése
06 30 248 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?