Bezárás

Nagykáta, Pest megye

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 37 m²
Telekterület 1 673 m²
Szobák száma 2
Ár 9,9 millió Ft
  • Térkép
Egri Zsolt
06 30 248 ···
Tápióvölgye Ingatlaniroda Nagykáta
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nem
Kilátás udvari
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna nincs
Az ingatlan jellemzése:

Az 1673 m2 terület nagyságú porta három oldalról kerített, udvara művelt, szépen gondozott. A felépítmény csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. A lakhatási célra is alkalmas épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fém tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és fémrácsokkal ellátva.

Az épület fűtése jelenleg nem megoldott, de igény esetén hűtő-fűtő klímával kivitelezhető. Ennek kivitelezését irodánk egy partner cégen keresztül vállalja! A háztartás vízellátása egy 40 méter mély, ivóvíz minőséget biztosító fúrt kútról táplált, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása: 1x16A. Internet és tévé szolgáltatás kiépítve.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 37 m2 alapterületű lakótér a 22 m2 földszinti élettérből és a 15 m2 tetőtétéri szobából áll. A fedett teraszról elérhető földszinten alakították ki a központi életteret, így a konyha és étkezőn túl egy hangulatos nappali kapott itt főszerepet. A konyha mögött az épület hátsó traktusában kiépítésre került egy zuhanyzós fürdőszoba, melyben helyet kapott a WC. Az épület alatt kiváló tárolási célt szolgáló, száraz pince található, melynek lejárata, a tetőtéri szoba elérhetőségét biztosító lépcsővel együtt az épület hátsó felében került kialakításra.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlását, tekintettel arra, hogy "zártkert, gazdasági épület" besorolás, a bankok nagy része nem finanszírozza, így önerőből, babaváró hitelből vagy személyi kölcsönből valósítható meg a vásárlás. Az utóbbi kettő finanszírozásban teljes körű ügyintézést biztosítunk. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan közvetlen környezete:

Nagykáta déli városrészében, a Tápióbicskére tartó főúttal párhuzamos hobbi kert övezetben kínáljuk eladásra "zártkert gazdasági épület" földhivatali besorolású ingatlanunkat. A szépen művelt kert környezet a szomszédos ingatlanokra is vonatkozik, így a város gyümölcsös és szőlőskertjének is tekinthetjük az Aranyhomok dűlőt.

A hobbikert övezetben található ingatlanok egy része a városban élő emberek művelt portája, másik részében életvitelszerűen itt élő, leginkább pihenést, gyógyfürdő közelséget kereső emberek közössége. Az autóbusz megálló az ingatlantól öt perc kényelmes sétára található, így Nagykáta tömegközlekedési csomópontjai, a fürdő és a bevásárlási lehetőséget biztosító központ pár perc utazással folyamatosan elérhető.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.

A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

Kapcsolat a hirdetővel

Tápióvölgye Ingatlaniroda Nagykáta
Az iroda összes hirdetése
06 30 248 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk