Nagykáta, Erdőszőlő

Eladó tanya
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Telekterület
15000 m²
Azonosító: 32107114
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva

Leírás

Tanya eladó Nagykátán!

Ez a hirdetés azoknak az embereknek szól, akik megelégelve a mai viszonyokat, életüket önfenntartó gazdálkodással szeretnék biztosítani. Ez az ingatlan, megfelelő ambícióval, ehhez nyújt maradéktalan segítséget.
A tanya közvetlen Nagykáta mellett, Erdőszőlő nevű területen fekszik. Olyan mint egy, egy utcás kis falu. A tanyák nem távol, hanem egymás mellett helyezkednek el. Közigazgatásilag Nagykátához tartozik. Területe 15000 m2 (1,5 Ha). Felosztása: legelő, szántó és művelés alól kivont terület.
Kiválóan alkalmas növénytermesztésre (szabadföldi, fóliás, üvegházas stb.) állat tartásra, legeltetésre, gombatermesztésre, vagy akár ipari tevékenységre is, de a nap és a szél energiáját is jól lehet hasznosítani a területen. Az állatoknak kis tó kialakítására is van lehetőség.
A tanya betonúton könnyen megközelíthető. A város központja és a termál fürdő is, gépjárművel kb. 5 perc. Víz bevezetve (vízakna/vízóra), villany 3 fázis (380 V) bekötve, EU-s emésztő az udvarban. Internet a ház előtti oszlopról beköttethető.
A művelés alól kivont területen két épület áll. Az egyik egy 120 m2 alap területű, vegyes falazatú (vályog és tégla) teljes felújításra szoruló lakóház, amelyben 7 helyiség található. Előtér, két szoba, konyha, nappali, fürdőszoba és egy különálló wc. Az előző tulajdonos gondoskodott róla, hogy a belső tereket már ne keljen bontással kialakítani, így ott már csak a felújítással kell foglalkozni.
A másik épület, 45 m2 alapterületű, 3 helyiségből álló ház, +12 m2 elő tetővel.
A biztonságra 7 kamera ügyel, melyeknek képeit, ha be van vezetve az internet, bárhonnan meg lehet tekinteni. Az utcafront kb. 60 m széles, közvilágítás van. Gyermekeknek iskolába járáshoz, iskola busz biztosított, oda vissza. Az ingatlan tehermentes. Érdeklődni: H-P- 1/2 9-től este 22. óráig. Megtekinteni főleg hétvégén lehetséges.
Várom megtisztelő érdeklődését.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély