Bezárás

Nagykarácsony, Fejér megye

Eladó családi ház
Alapterület 212 m²
Telekterület 2 500 m²
Szobák száma 3 + 3 fél
  • Térkép
Kocsis Márk
06 20 532 ···
Duna House - Pécs, Kincses út - Kocsis Márk
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 2001-2010 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Fejér megyében, Nagykarácsonyban, közismertebb nevén MIKULÁSFALVÁN

eladó egy szép családi otthon két vállalkozási lehetőséggel.A ház 2007-ben épült 2500 nm-es telken.Az alsószinten két vállalkozás került kialakításra. Egy olasz pizzéria és egy fodrászat. Mindkét vállalkozás tizenkét éve működik folyamatosan és nyereségesen.

A Mikulásfalvi rendezvényekhez kapcsolódóan még több lehetőség rejlik a vállalkozásban.A télen-nyáron nagy forgalommal működő vendéglátó egységben található egy 46 nm-es vendégtér és 18 nm-es fedett terasz, férfi/női mosdó, a vendégek részére. A zavartalan működést biztosítja a tésztakészítő helyiség, több raktár, a személyzet részére pedig öltöző és mosdó.

A házban található egy eredetileg garázsnak épült, jelen pillanatban tárolónak használt 15 nm-es helyiség is, ezen kívül külön épületben 25 nm-es gazdasági épület található.A lakásban és az üzlethelyiségekben lévő összes bútorzat, gépek, eszközök tartalmazza a vételárat, a tulajdonosok csak a személyes tárgyaikat viszik el.

A földszinten található a másik vállalkozás helyisége külön bejárattal, a 13 nm-es fodrászat, az itt használt berendezések, gépek, eszközöket szintén tartalmazza a vételár.

Szintén a földszinten található a kazánház külön helyiségként, itt az egész házat fűtéssel és meleg vízzel ellátó Saunier Duval gázkazán üzemel.A felső szinten a tetőtér beépítésével egy szép tágas lakás került kialakításra. A teljes terület 146 nm, az 1,9 m alatti része pedig 97 nm, ez utóbbi került beszámításba a helyiségek felmérésekor.

A külön bejáratú lépcsőházban szép kovácsoltvas lépcsőn jutunk fel az otthonba, ahol egy hatalmas nettó 34, bruttó 60 nm-es nappali+konyha+étkező került kialakításra. Ennek a helyiségnek fa burkolata teszi meleggé és az Olaszországból hozott eredeti fa bútorok meghitté a helyiséget.

A lakásban 3 hálószoba található, mindegyik külön bejáratú és erkélyre nyíló. A szobák burkolata járólap, a bútorok szintén eredeti olasz fabútorok.Itt található egy nagyobb zuhanyzós fürdőszoba+wc .A lakásban lévő összes bútorzat, gépek, eszközök, a tulajdonosok csak a személyes tárgyaikat viszik el.Az ingatlan egy gyönyörűen parkosított udvar, gyümölcsfákkal beültetett hatalmas szép kert.A bejáratnál található egy fedett fa gépkocsibeálló, mely illeszkedik a ház és udvar miliőjéhez.Az ingatlan a két vállalkozás miatt jogilag rendezve lett,

Társasházként működik a vállalkozások helyiségeivel kapcsolatos költségek és bevételek elszámolása miatt. Pécsi illetve szegedi lakás beszámítására van lehetőség- ezzel kapcsolatban bővebb információkért kérem keressen! Jöjjön el, nézze meg a több lehetőséget rejtő ingatlant, tervezze meg ezzel az egyedülálló vállalkozási lehetőséggel és szép otthonnal a jövőjét.

Tegyen ajánlatot erre a kiváló családi házra és vállalkozásra!

Referencia szám: HZ066031

Kapcsolat a hirdetővel

Duna House - Pécs, Kincses út - Kocsis Márk
Az iroda összes hirdetése
06 20 532 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk