Nagykanizsa, Zala megye

Eladó telephely
Alapterület 3 602 m²
Telekterület 13 210 m²
Ár 140 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 171 ···
Szili Nimród
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Nagykanizsán kínálunk eladásra egy 13210 nm területen fekvő ipari ingatlan. A területen található egy 2799 nmes, 5.89 m belmagasságú zárt raktár, illetve egy 803 nm-es 6.03 m belmagasságú nyitott raktárépület. A raktárak nem szigeteltek, fa szárítására, raktározására használták korábban, de adottságuknak köszönhetően többféleképpen is hasznosíthatóak.
Mindkét épület acél tartószerkezetű, trapézlemez burkolattal ellátott (acél szelemen, bramac fólia, trapézlemez burkolat)
Tetőszerkezetük méretezett acél zártszelvény rácsostartószerkezetből készült. A raktárépületek padozata tömörített termett talaj, tömörített kavicsfeltöltés, aszfaltburkolat rétegekből áll.
A terület nem összközműves, de az épületek vízellátása az utcai közműre való rácsatlakozással lehetséges.
Az ingatlan ipari árammal ellátott, az elektromos energiaellátás utcai hálózatról meglévő transzformátorállomáson keresztül megoldott.
A létesítmény egyik előnye, hogy vasúti lerakodóval rendelkezik. A területhez jelenleg nem tarozik saját kapubejáró, de az erre vonatkozó tervek, tervrajzok rendelkezésre állnak, kivitelezése az új tulajdonosra vár.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Szili Nimród
A referens összes hirdetése
06 30 171 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?