Nagykanizsa, Buda Ernő utca

Eladó telephely
Alapterület 1 498 m²
Telekterület 8 976 m²
Ár 65 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 959 ···
Kárpáti Csaba
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Nagykanizsa északi részén, az Ipari Park keleti frontján, közvetlenül az Inkubátor ház mellett, a Buda Ernő és a Petőfi utca sarkán, kínálunk eladásra egy 8976 m2 területen fekvő telephely megnevezésű belterületi ingatlant. A területen található egy 660 m2-, valamint egy 838 m2-es tégla épület, közepesen gyenge állapotban. Az egyik felépítmény a valamikori katonai parancsnoki épület, melyben irodák és a szociális helyiségek vannak kialakítva, amelyek hagyományos falazott technológiával készültek. Az épület kettőszintes földszint és emelet, lapostetős kialakítású. Az épület szerkezetileg jó, statikailag masszív, további hasznosítása, korszerűsítése megoldható. Az épületből a közművek kivannak kötve, de minden infrastruktúra rendelkezésre áll a telekhatáron. A területen található másik felépítmény a laktanya volt konyhája és étkezdéje, amit most raktárként és műhelyként hasznosítanak. Állaga közepes, ill. egyes részei gyenge, teljes felújításra szorulnak. Az épület szerkezetileg jó, statikailag masszív, további hasznosítása, korszerűsítése megoldható. Az épület 4,75 méter belmagasságú része jó, közepes állagú, szekcionált, műhelynek kiválóan alkalmas. Az épület kisebb belmagasságú részei sok kisebb helyiségből állnak.
A telephely közlekedő útjai bejárható, jól kialakított rendszerbe kerültek kialakításra. A 8976 m2-es terület körbe kerített.
Övezeti jel: Gksz-2-sz. Részletes övezeti előírások: kereskedelmi, szolgáltató övezet, egyéb ipari övezet. Megengedett legnagyobb beépítés ( % ): 50 %. Megengedett legnagyobb építmény magasság ( m ): 8.0 m.
A telephely egyik előnye a kiváló megközelíthetősége, valamint az M7-es autópálya keleti lehajtójának közelsége. Irányár: 65 Mft.+ Áfa

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kárpáti Csaba
A referens összes hirdetése
06 30 959 ···
Csaszi ingatlan és hiteliroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?