Bezárás

Nagykanizsa, Rozgonyi utca

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 299 m²
Telekterület 1 m²
Ár 43 millió Ft
  • Térkép
Fodor Tivadar
06 70 412 ···
Otthon Centrum-Bicskei utca
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Nagykanizsa belvárosában, közvetlenül az Erzsébet tér sarkán, teljes berendezéssel és felszereltséggel együtt eladó a ma is eredményesen működő Corner Irish Pub söröző és étterem.

Az Erzsébet tér Nagykanizsa belvárosában elhelyezkedő legnagyobb és egyben fő tere. Formáját tekintve tölcsér alakú, délen a Fő utca, északon három jelentős utca (Magyar utca, Rozgonyi utca, Vásár utca) torkolata határolja. A téren található a Városháza, valamint több műemlék és helyi jelentőségű épület is. Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata 2009-ben a Városrehabilitációs program I. ütemében a teret felújította, amivel megkapta jelenlegi formáját és azóta is a városi programok legfőbb színtere.

A hely stílusát és hangulatát tekintve pub és étterem. A “pub” szó a Public House rövidítése. Ide bárki betérhet, aki társaságra és italra vágyik. A pubok gyökerei Írországban több száz évre nyúlnak vissza, nálunk azonban még mindig külön kategóriát képviselnek. Ezek az igényes sörözők nem egyszerű kocsmák, hanem a társasági élet és a barátságos vendéglátás központjai, ahol a kulturált alkoholfogyasztás mellett a vendégek otthon érezhetik magukat.

A Pub-ot 1998-ban kezdték el kialakítani a tér egyik leghangulatosabb házának pincéjében közel 100 m2 területen, majd egy későbbi bővítést követően nyerte el a mai 299 m2-es területét és formáját. Az étterem 1999-es megnyitása óta jól bejáratott és közkedvelt, központi szerepet tölt be a város lakóinak életében. A hagyományos időtöltésen, kikapcsolódáson, szórakozáson és étkezésen kívül tökéletes központi elhelyezkedése és 120 fő befogadására alkalmas mérete miatt előszeretettel rendeznek itt nagyobb családi és baráti eseményeket, szülinapokat, ballagásokat és céges rendezvényeket is. Az étterem házias ízei és a hely egyedi hangulata hamar magával ragadja a vendégeket.

Az ingatlan bejárata a téren álló épület sarkáról nyílik. A pinceszintre vezető lépcsősor közvetlenül az étterem vendégterébe vezet. A „V” alakú helyiség három fő részre tagolható, a söröző bal oldalán, a konyha, a fehér és a fekete mosogatók kaptak helyet, jobb oldalán a kiszolgáló és vendégtér közel 200 m2-es étterem része, és középen a zöldségelőkészítő, öltözők, raktárak, közlekedők, iroda és a személyzeti, valamint külön női és férfi mosdók találhatók.
A 3,5 m belmagasságú helyiség tégla falazatú, melyet a külső boltíves falakon láthatóvá is tettek. A padló burkolata mindenhol járólap. A fűtést gáz kombikazán, a friss levegőt és a füst elvezetést pedig az ablakokon túl gépi szellőztetési rendszer biztosítja.

Az ingatlan akár céggel együtt is eladó. Minden szükséges engedély rendelkezésre áll, amennyiben a leendő tulajdonos, egy már jól bejáratott vállalkozást szeretne tovább vinni.

Ha felkeltettem érdeklődését, vagy gondolkodott valaha hasonlókban, itt az idő, hogy lépjen! Megtekintéssel kapcsolatban és bővebb információkért várom hívását!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 412 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?