Bezárás

Nagykanizsa, Alkotmány út

Eladó raktárhelyiség
Alapterület 440 m²
Telekterület 5 971 m²
Ár 47 millió Ft
  • Térkép
Merle Dávid
06 30 323 ···
Grabant János Ingatlan Manager
Üzenetet küldök

Eladó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Eladó Nagykanizsán a Palini városrészben egy közel 440 m2 alapterületű egyedi paraméterekkel rendelkező ingatlan. Hasznosítás terén meglehetősen széles a lehetőségek spalettája (pl.: logisztikai központ, raktár stb). Fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja az ingatlan teljes területén.

Az építmény egy 5.971 m2-es telken található, mely úgy lett kivitelezve, hogy az utca felöli oldalon még egy Önálló családi házat fel lehessen építeni. A közlekedésre szánt területek aszfalt burkolattal vannak ellátva a biztonságos közlekedés végett. A telek végében egy nagyobb földrészlet talajművelésre van kiadva.

Az ingatlan összesen 439,55 m2 alapterületű, mely az alaprajzon feltüntetett helyiségeket foglalja magába. Található benne műhely, garázs, raktár, iroda és mosdó helyiségek is, szinte minden ami egy telephely működtetéséhez szükséges. Szerkezetileg egy masszív és jó állapotú épületről beszélünk, ami kivitelezésekor nagy odafigyeléssel készült el. Ipari árammal és nagynyomású levegővel van ellátva. Fűtését egy nagy teljesítményű vegyes tüzelésű kazán szolgálja, ami később gáz fűtésre is váltható.

Az ingatlan ipari és logisztikai szempontból jó fekvésű ugyanis az M7-es autópálya alig 5 percnyire található Nagykanizsa belvárosával egyetemben, illetve Zalaegerszeg települése is könnyedén megközelíthető (a jövőben tervezik a két települést összekötő gyorsforgalmi utat). Lokáció szempontjából érdemes megjegyezni, hogy sajnos ipari tevékenységek űzése nem megengedett, a családi házak közvetlen közelsége miatt a csendre oda kell figyelni.

Keressen bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

Grabant János Ingatlan Manager
Az iroda összes hirdetése
06 30 323 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk