Nagykanizsa, Lendva utca

Eladó telek ipari hasznosításra
Nagykanizsa, Lendva utca
Alapterület
11000 m²
Telekterület
11000 m²
Azonosító: 32495786
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telek ipari hasznosításra

Leírás

A Metal Stream Kft. eladásra kínálja 11.000m2-es általános gazdasági területét, Nagykanizsa Észak-nyugati részén az Ipari parkban található az M7 autópálya és a 7-es főút közvetlen közelében.
A terület az autópályától 5 perc távolságra helyezkedik el, könnyen és gyorsan megközelíthető akár nagy munkagéppel vagy tehergépkocsival, daruval is.
A telek összközműves, Gá-1 besorolású, melyen a megengedett legnagyobb beépíthetőség 60%, az épület homlokzatmagassága pedig maximum 12,5 m lehet.
Nagykanizsa, az ország Dél-nyugati részében fekszik, az országhatártól 25km-re közvetlen kapcsolódás Horvátországgal, Szlovéniával és Ausztriával. A nemzetközi átmenő forgalom abszolút útjában, tranzitállomása a felsorolt országokon kívül Olaszországnak is. Budapest 207 km-re, autópályán gyorsan elérhető. A telek egyéni igényekre szabott csarnok kivitelezéssel együtt is megvásárolható. A meghirdetett ár a területre vonatkozik. Ha az Ön vállalkozása szempontjából fontos, könnyen elérhetők legyenek a belföldi vagy akár a nemzetközi partnerek, akkor megtalálta az ideális területet, legyen szó, raktározásról, gyártásról, szállítmányozásról.
Az ár az Áfát nem tartalmazza.
Részletes információért kérem, keressen a fenti elérhetőségen.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély