Bezárás

Nagyiván, Rákóczi Ferenc út

Eladó vályogház
Alapterület 75 m²
Telekterület 1 545 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Csendes Gyula
06 70 716 ···
Otthon Centrum / Tisza-tó
Üzenetet küldök

Eladó vályogház

Komfort nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
A Tisza-tó régióhoz tartozó Nagyivánon kínálok eladásra egy 1962-benn terméskő alapra és lábazatra épült 2 szoba + nappalis lakóházat. Az épület több éve lakatlan, ennek ellenére nagyon jó statikai és esztétikai állapotban van.

A község a Hortobágyi Nemzeti Park ölelésében helyezkedik el, így bizton állítható, hogy a Hortobágy kapuja. A puszta három oldalról veszi körbe az 1200 fős települést a maga lenyűgöző állat- és növény világával. A falu Fő utcáján nyaranta legalább 50 pár gólya fészkel, melyek száma évről-évre nő. A madarak olyan szelídek, hogy az emberektől pár méterre sétálnak zavartalanul a közterületeken és a lakóházak udvaraiban is. A kis településen minden megtalálható, ami a mindennapi élethez kell. Polgármesteri hivatal, Óvoda, 8 osztályos általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, Posta, több élelmiszer bolt, italboltok, sőt egy kis vegyes bolt, ahol a kertészkedéshez és a háztartáshoz szükséges termékek is beszerezhetők. Az utcák aszfaltozottak, jó állapotban vannak.

Az eladásra kínált lakóház egy 1545 nm-es portán helyezkedik el. A lakáshoz közvetlen hozzá van építve egy közel 90 nm-es melléképület, melyben garázs, műhely, istálló, állatok takarmányozásához szükséges előkészítő helyiség, valamint különálló ólak találhatók. A telek utcafronti szélessége 22 méter. A hátsó kert alkalmas mezőgazdasági kiskerti művelésre, valamint gyümölcsfák telepítésére.

A jó elhelyezkedése miatt (fő tér gyalog 3 perc) ajánlom olyan családoknak, aki a csendes, madárdallal színezett hétköznapokat szeretnék élvezni tiszta levegőjű környezetben, a puszta lenyűgöző látványa mellett.

Az ingatlanra a falusi CSOK, valamint az idén február 1-től igénybe vehető felújítási kedvezmények is felhasználhatók.

További tájékoztatásért kérem, keressen!
Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára.
Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, kérem, forduljon hozzám bizalommal!tiszato nagyivan hortobagyipuszta csendnyugalom madarvilag tisztalevego

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk