Bezárás

Nagyiván, Fő út

Eladó vályogház
Alapterület 108 m²
Telekterület 4 423 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Csendes Gyula
06 70 716 ···
Otthon Centrum / Tisza-tó
Üzenetet küldök

Eladó vályogház

Komfort nincs megadva
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
A Hortobágy kapujában, a Tisza-tó régióhoz tartozó Nagyiván frekventált helyén található az eladásra kínált ingatlan.
A település egy 1200 főt számláló közösség, ahol a mindennapokhoz szükséges ellátás biztosított. Működő Önkormányzat, óvoda 8 osztályos általános iskola, Posta, gyógyszertár, új, modern orvosi rendelő, valamint 3 vegyesbolt és olyan kereskedés, ahol a kertészkedéshez, a ház körüli munkákhoz minden beszerezhető.

A Hortobágyi Nemzeti Park három oldalról veszi körül a települést. Jellemző a tiszta, friss levegő, sok-sok madár és a puszta más állatai. Aki szereti a természet közelségét és jó levegőre, befogadó, kedves emberekre vágyik, azok keressenek, hívjanak.

A falu hosszú Fő utcáján körülbelül 50 gólya pár fészkel, melyek száma évről-évre nő. Olyan szeretetben élhetnek itt, hogy nem félnek az emberektől, pár méterre sétálnak el a járó-kelők mellett. Ősszel a gólyákat több hónapra a daruk váltják, akik több ezren töltik napjaikat a település környékén.

Az eladó ingatlan hatalmas, több mint 4400 négyzetméteres telken helyezkedik el. Évek óta lakatlan, de nagyon jó állapotban van. A főépülethez tartozik egy melléképület, melyben garázs, műhely, istálló, állattartó helyiségek és tárolók vannak kb 150 négyzetméteres területen. A kert hátsó része gyümölcsfákkal telepíthető be, mely jelenleg füves terület.
A falu 15 kilométeres környezetében 2 gyógyvizű strand is található. Tiszaörs-fürdő egy nyugodt, csendes pihenésre alkalmas üdülő falu, valamint Berekfürdő, ami egy nyüzsgő település egy Európa szerte ismert gyógyvizes stranddal. Mint egy 25 kilométerre található Tiszafüred, a Tisza-tó fővárosa, ahol minden megtalálható, ha ügyet kell intézni, vagy heti nagy bevásárlás szükséges.

A falusi CSOK, valamint a felújításra államilag biztosított kedvezményes hitel is igénybe vehető!

További tájékoztatásért kérem, keressen!
Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára.
Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is segítségére lehetek, kérem, forduljon hozzám bizalommal!


tisza-tó nagyiván hortobágyinemzetipark gyógyfürdő csok lakásfelújításihitel

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk