Nagycenk, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó étterem, vendéglő
Nagycenk, Győr-Moson-Sopron megye
Alapterület
700 m²
Azonosító: 32235275
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

BEFEKTETŐKNEK kiváló lehetőség! Étterem, Orvosi rendelő, Raktárhelyiség, Telephely... Ön mondja meg!

Soprontól pár km-re forgalmas főút mellett eladó ez a több, mint 15 éven át működő, nagy létszámot befogadó vendéglátó egység. Jelenleg étteremnek van kialakítva, aminek a befogadó képessége 250-300 fő. Rendezvények lebonyolítására kiváló lehetőséget biztosít az épület 3 szintje.

Vendéglátó egységként könnyen újra nyitható, a komplett berendezés, gépek a rendelkezésre állnak.

A legalsó szint bármilyen kereskedelmi tevékenység folytatásához kialakítható, például élelmiszer bolt, gazdabolt, szórakozó helyiség, de mivel az épület autóval körbejárható, ezért akár autós kiszolgálás is kialakítható ezen a szinten, ezenkívül számtalan lehetőséget rejt magában.
Az épületet körbevevő zöldterületen 100 autónak megfelelő parkoló is kialakítható, de akár valamilyen kereskedelmi egység is, például autószerelő műhely, szépségszalon, építhető.


A földszinten található a konyha, aminek a teljes felszerelését az ár magába foglalja. Ezen a szinten található egy külön terem is, ahol kisebb rendezvények lebonyolítása megoldható.
Jó időben a terasz is használható: meghitt ebédekhez és vacsorákhoz nagyon kellemes környezetben.

A felső szint akár önálló lakássá, vagy vendég szobákká átalakítható, jelenleg az itt található helyiségek iroda- és raktárként funkcionálnak.

Közelben található egy híres műemlék jellegű épület, a kisvasút, lovaglási lehetőség....

Csak a leendő tulajdonos kreativitásán múlik hogyan és milyen módon fejleszti tovább ezt a jól működő, nagy vendégkörrel és komoly éves árbevétellel rendelkező, számtalan lehetőséget kínáló közel 5000 négyzetméteres telken álló kereskedelmi egységet.

Amennyiben felkeltette a hirdetés érdeklődését, kérem hívjon a fenti telefonszámon!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel