Nagycenk, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó egyéb vendéglátó egység
Nagycenk, Győr-Moson-Sopron megye
Alapterület
790 m²
Azonosító: 31590305
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Nagycenken eladó egy ipari-kereskedelmi övezetben található 3730nm-es telken fekvő, nagyon jó állapotú, rengeteg lehetőséget rejtő ingatlan. Telephelynek, vagy bármely más kereskedelmi, ipari tevékenységre kiválóan alkalmas, a telekárban levő ingatlan!

A 360 nm alapterületű épületben két teljes szint, és egy 70 nm hasznos területű tetőtérbeépítés kapott helyet. A földszinten jelenleg kiszolgáló-, raktár-, és üzlethelyiségek találhatóak, egy kisebb borozó mellett, az első szinten egy étterem, konyhával, kiszolgálóhelyiségekkel, a tetőtérben pedig egy lakásnak is megfelelő iroda, mosdóval.

Rendelkezésre áll ipari áram (3*50 A), az épület stabil vasbetonrendszer közé épített téglafalazatú, jelenlegi befogadó képessége a tágas teraszt is beszámítva kb. 260 fő.

Az ingatlan rendszeresen karbantartott, nagyon jó állapotú, étteremként (akár a jelenleg “alvó” vállalkozás átvételével is) heteken belül újraindítható. A fix ár, ha a vevő igényli, tartalmazza a jelenlegi teljes berendezést mind a vendégtérben, mind a konyhában, és egyéb helyiségekben (a fotókon is láthatóan).

Érdemes azonban kitűnő ár-érték aránya, és nagyszerű elhelyezkedése miatt más hasznosítási lehetőségekben is gondolkodni. Kisebb/ nagyobb átalakításokkal kiváló lehet állatorvosi centrumnak, szépségközpontnak, panziónak, orvosi, fogorvosi szolgáltatásokhoz, vagy bármilyen telephelynek. A telken aszfaltozott autóbeállók állnak rendelkezésre, illetve kényelmesen megközelíthető főútról is.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel