Bezárás

Nagybánhegyes, Erzsébet királyné utca 33.

Eladó családi ház
Alapterület 128 m²
Telekterület 670 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
06 30 966 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (konvektor)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás utcai
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Nagybánhegyesen, a község központjához közel, a termálfürdő közvetlen szomszédságában található a kétszintes, téglaépítésű ház, mely rendezett kerttel és a garázst is magába foglaló melléképülettel rendelkezik.

A 4 szoba, az előszoba, a közlekedők burkolata parketta, míg a vizes helyiségek és a konyha+étkező burkolata metlachi. A ház közlekedő helyiségei, a konyha és az étkező falfelületei lambériázottak. A földszinten a fürdőszoba és WC külön, míg az emeleten egy helyiségben kerültek elhelyezésre. A lakóterület teljes alapterülete: 128 m2. A melléképület a házzal praktikusan egybeépített, amely a kazánházat, egy konyhának is használható helyiséget, a közlekedőt és a garázst foglalja magába. A melléképület alapterülete: 42 m2. Az ingatlan külső közlekedő felületei – garázsig vezető út – teljes egészében szilárd burkolatúak. Az ingatlanhoz egy kb. 12 m2 alapterületű, fa szerkezetű tároló is tartozik. A ház fűtése gázkonvektoros, a meleg vizet villanybojler biztosítja.

Megjegyzés: Az ingatlanról a fotók két időszakban készültek, ezért nagyon eltérő a növényzet (tuják) mérete. Természetesen, a jelenlegi állapotot a nagyobb méretűek tükrözik.

Az ingatlan, a jellegét, a termálfürdőhöz való közelségét tekintve, akár nyaralóként is használható.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 966 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk